Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Annyira várom már hogy megjöjj...

Annyira várom már hogy megjöjjön. Miért van ez?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A mensidre gondolsz?

Mert annak idelyen en is vartam:P :D Szerintem mert nagyjabol akkor kezded erezni, a "felnotte valast"...nagyjabol mindenki varja az elejen...(aztan mindenkinek elege lesz belole:)))

Amugy egyfajta "buszkeseg" mikor megjon egy lanynak...igaz kesobb jar egy ket kellemetlenseggel, de erre szulettunk, mi nok.

Udv 18 eves lany

2009. ápr. 14. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Hát én egyáltalán nem vártam és most is a pokolba kivánom!Van az embernek elég baja ezenkivül is!De ki hogy áll hozzá a dolgokhoz!Szerintem csak azért várod,mert kiváncsivá tesz az újdonság!
2009. ápr. 14. 16:28
 3/8 A kérdező kommentje:
meglehet, köszi hogy írtás
2009. ápr. 14. 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:

:D

Én is várom, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet...de igazából nemtom megfogalmazni, miért is várom úgy igazából... Igen, hajt a kíváncsiság.Bár néha belegondolok, hogy milyen rossz lehet, aztán elmegy a kedvem, de van , hogy én is nagyon várom! :D

2009. szept. 11. 22:36
 5/8 A kérdező kommentje:
hát nekem már nem kell várnom mert megjött :D
2009. szept. 12. 01:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Előző vok: Nekem is megjött! :)

de semmi! Nem ilyedtem meg, meg semmi!! Nem is örülök, szal olyan közepes :D

2009. okt. 8. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is várom nagyon nagyon, de nem jött meg még meg
2010. júl. 19. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
* még meg
2010. júl. 19. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!