Menstruáció alatt lehet szexuális életet élni?
De mi az, hogy nem bírná ki egyikőtök sem???
Mert mi történik, ha kimarad 4 nap szünet? Rögtön megcsalnátok egymást? Vagy mi?
Lehet, de nagyon ronda fertőzéseket össze lehet szedni, ami később meddőséget is okozhat.
Nem vagytok állatok, nem hiszem el, hogy 4-5 napot nem lehet kibírni egy hónapban...
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat, a hülyék kíméljenek, és nem mások véleményére vagyok kíváncsi, hanem amit fel tettem, kérdésre szeretnék választ kapni!
Köszönöm!
Menstruáció alatt lehet szexuális életet élni, ha van hozzá gusztusotok, de azt azért hozzátenném, hogy ezzel kicsit megzavarod a természetet...
A fokozott fertőzésveszély miatt, én sem ajánlanám, hiszen gondolj csak bele, menzesz idején fürdeni se szabadna! Ráadásul menzesz alatt ugyebár nem szedsz fogamzásgátlót, tehát az óvszer mindenképpen ajánlott, hiszen a teherbeesés esélye jelen van, ráadásul a betegségekkel szemben is védelmet nyújt.
Azt kell hogy mondjam szummázás képen, hogy nem ajánlom azt a módját a szeretkezésnek, egy kis önmegtartóztatás után, még talán a szexuális életetek is sokkal izgalmasabb lesz.
"Ráadásul menzesz alatt ugyebár nem szedsz fogamzásgátlót, tehát az óvszer mindenképpen ajánlott..."
A fogamzásgátló hatása menzesz alatt ugyanúgy tart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!