Kérhetek a nőgyógyásztól egy bizonyos fogamzásgátlót?
Őszintén megmondom még nem voltam nőgyógyásznál, szóval nem tudom ez hogy megy:S Pedig már rég itt lett volna az ideje, na de mindegy is. Szeretnék fogamzásgátlót felíratni. De az orvos dönti el, hogy milyet ír, vagy pedig mondhatom azt, h. az egyik bnőm ezt és ezt szed, szeretném én is ezt kipróbálni?
Köszi
20/L
Hát ha vmelyik orvos ez alapján ír fel, az jó nagy marha.
Ez nem így megy. Az orvos tudja megállapítani a kikérdezésedből, vizsgálatodból, hogy neked milyen kell.
Miért akarnád azt szedni, amit a bnőd? Ha te teljesen más hormonális alkatú vagy, akkor neked másmilyen kell és kész.
Nos!Menj el mindeképpen föleg ha már van sexuális életed.Az éves rákszürés nagyn fontos!Egyáltalán nem gáz a vizsgálat,szerintem sokkal kellemetlenebb egy fogorvos.
Ha rendes a dokid vagy magán biztos kérheted h irja fel(de biztos elmondaná hogy ajánlja e vagy sem neked.)Nem mindenkinek jo ugyanaz még ha jó gyógyszerről is van szó.Egyik barátnőmmel pont ez volt h nekem bevált egy gyógszer ő feliratta és 30 napig menstruált,pedig én már azóta is ezt szedem,idestova 10 éve.A doki ránézésre meg vizsgálat alapján is probál olyat adni ami neked jo lehet,nézi a sulyodat meg h minden oké e veled.Amúgy jobb helyen ahol tényleg figyelmesek elötte vérvételt is kérnek h egyáltalán szedhetsz e gyógyszert,mert valaki nem szedhet mert olyan a szervezete vagy olyan baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!