Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Öregednék 15 évesen? Mostanába...

Öregednék 15 évesen? Mostanában nagyon fáradékony vagyok, nem tudok aludni, és max 3-4 órát tudok összesen. egész nap nincs étvágyam. dohányzok kb másfél éve, most több cigit kivánok, és több koffeint.

Figyelt kérdés
kezd ráncosodni a szemem, a kézfejeim, és hullik a hajam. ami a legijesztőbb, az az, hogy másképp kezdtem látni a világot.
2009. febr. 26. 21:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%

Én 14 éves koromtól cigizek, és semmi bajom, a fáradékonyságod, és, hogy öregebbnek tünik a bőröd, az az alváshiánytól van. Sokszor előfordult velem is. Sokat kávézom, és én nem veszem észre(csak estére), de élénkít. D.u 2 óra után már ne igyál kávét, és aludj többet, regenerálódni fogsz.

20/l

2009. febr. 27. 13:09
 12/15 anonim ***** válasza:
a karikák az alváshiány miatt, a hajhullás a táplálékhiány, miatt van. Én is fáradékony vagyok, erre nem tudok mit mondani, de a cigiről tény, hogy le kéne állni (nekem is) kávét meg lecserélhetnéd alvásra, úgy összejönne egy idő után. sok szerencsét!
2011. jan. 29. 15:18
 13/15 anonim ***** válasza:

A dohányzás/kávé részt már leírták.

A "másképp látom a világot" ez 13-16 éves kor között megtörténik. Az eddigi "gyerek" szerepből át kell lépni a "felnőtt" szerepbe. Ettől nem megijedni kell (na jó elsőre azért szabad), hanem kihívásnak és lehetőségnek tekinteni.

Igazából itt dől el, hogy leszel-e egy felelősségteljes felnőtt, vagy maradsz a szüleid kicsi gyereke. Sajnos manapság egyre gyakoribb ez utóbbi (na "már az én időmben" is, sőt a szüleim idejében is volt ilyen).

Én úgy foglalnám össze:

Rendezd az életed és rend lesz a fejedben is.

Részletesen:

Menj el sportolni (javítja a vérkeringést, ezzel emeli a szellemi, fizikai és szerelmi teljesítményt)

Kezdj el készülni az önálló életre

Természetesen a kávét tedd le, vagy legalábbis 10 és dél közöttre szorítsd a használatát (hidd el jobb letenni, én is voltam kávé függő tudom)

A cigit tedd le teljesen, mert szűkíti az ereket, rontja a légcserét (összekormolja a tüdőt), ezzel rontja a szellemi , fizikai és szerelmi teljesítményt.

2018. máj. 19. 05:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Sajnállak
2022. szept. 5. 13:45
 15/15 anonim ***** válasza:
(:
szept. 18. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!