Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozza az enyhe hüvelyviszk...

Mi okozza az enyhe hüvelyviszketést ha a kenetben tenyésztés után nem mutattak ki semmit sem?

Figyelt kérdés

kitenyészették a kenetet és volt benne baci arra kaptam gyógyszert.utána megint kitenyésztették és már nem volt benne semmi sem.de én még érzek ritkán enyhe viszketést és mikor széthúzom a nemiszervemet fürdésnél látom hogy ilyen fehér lepedék hámlásszerűen oda van rakódva ,gondolom azt érzem ahogy viszket.

kaptam gynoflort most hogy visszaálljon a hüvelylfórám.a gynoflor előtt már volt ez a fehér hámlás tehát a gyógyszer kiürült maradványait kizárnám.

de ha nincs gomba avgy baci akkor miért van eZ?

esetleg a regenerálódás miatt viszkethet illetve azért van fehér hámlásszerűség ?

esetleg vkinek hasonló problémája,

a dokit kérdeztem erről nem érti azt mondta :( most mi van.?

2011. márc. 31. 12:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

intimbetétet én sem hordok és a pamut bugyikat én is szeretem,jah és menzeszkor biointimos betétet haszálok mert az 100%pamut,nagyon jó tényleg másabb az anyag nem az a műanyag felületű betét

most hogy volt ez a fertőzés én el se tudom képzelni azt hogy suliban tampont cseréljek,biztos sok gombás bacis nő van még és már a kilincsről is el lehet kapni,ráadásul ami a legrosszabb hogy szappan nincs ,és csak hideg víz folyik.ennyit a higiéniáról.

2011. ápr. 2. 07:53
 12/14 A kérdező kommentje:

megjött a menzesz de még minidig van az a hámlásszerű cucc ha széthúzom és néha viszket,komolyan megőrülök,ha vér folyik ki akkor honnan a fenéből jön ez a fehér:((((

senki nem tudja megválaszolni ezt még az orvos sem:(((( ,

2011. ápr. 3. 09:08
 13/14 anonim válasza:
30%
Allergiás reakciót válthat ki pl. az illatosított vagy színezett wc papír is, vagy ha valakinek a kisajak kilóg a nagy közül, akkor az közvetlenül érintkezik a fehérneművel, és a természetes nedvességét is kiszárítja, vagy dörzsölheti. Ezért nem ajánlott pl. a teljes szőrtelenítés, ugyanis az intim szőrzet természetadta funkciója, hogy az intim rész (az esetlegesen kilógó kisajak) ne érintkezzen közvetlenül a bugyival. Sajnos a kisajak kicsinyítés egy vagyonba kerül.
2011. ápr. 4. 12:24
 14/14 A kérdező kommentje:
12:24:ilyen hülyeséget , nehogymár ettől legyen a probléma amúgy direkt nem borotváltam le mert azt hittem hogy a szőrzet véd,ugyanúgy van bajom hiába van meg a szőr,régen egyáltalán nem volt iylen problémám ,wc papírből pedig csak a fehéret szeretem ami nincs illatosítva és ami 3 rétegű.
2011. ápr. 7. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!