Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel tudnám enyhíteni a...

Mivel tudnám enyhíteni a hüvelyviszketést?

Figyelt kérdés
Hétvégén túl sokat voltunk együtt a párommal, és szerintem kidörzsölődött a hüvelyem, mert azóta nagyon viszket :S. Volt már ilyen régebben is, csak kevesebbet voltunk együtt, és nem is viszketett ennyire, 1-2 nap után elmúlt. Most viszont többet voltunk együtt, mint szoktunk és eléggé viszket most :S. Mivel tudnám enyhíteni? Esetleg hüvelykúp segíthet, vagy mi? Vagy hagyjam magától gyógyulni?
2011. jan. 17. 01:48
 1/8 anonim válasza:
0%
Canestennel!
2011. jan. 17. 02:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

02:14 - Még ha gombás fertőzés is lenne, de nem az, kenegesd vele te! Iszonyat égető érzés, az nem oda való!

Szerintem mindenképpen menj el vele orvoshoz, nem jó dolog horzsolással játszani ha esetleg az!

2011. jan. 17. 02:18
 3/8 anonim válasza:
100%

Szerintem ha valkinek fáj vagy most ép viszket valamilye akkor nyaldosa sebeit.

De ez neked nem fog menni szoval kérd meg a pasid!;) :)

Viccet férre téve ténleg menj el orvoshoz

2011. jan. 17. 03:35
 4/8 anonim válasza:
Natúr joghurtos vagy kefíres ülőfürdő.
2011. jan. 17. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is az orvost javaslom. Ha kidörzsölted, a hámsérüléseken rengeteg kórokozó tud megtelepedni, nem jó ezzel otthon kísérletezni, bízd a dokira.
2011. jan. 17. 14:11
 6/8 anonim válasza:
Így már én is jártam! Sok éve nem múlik el a viszketés! Labor eredményre kiderült candidám is van. Csomó kúpot, kenőcsöt, hüvelyöblítést,és már én magam sem tudom mit meg nem tettem, Közben a laborom gomba ügyileg már negatív lett! És még mindig viszkedtem! Mire az orvosom most jött rá, hogy valószinüleg a latex tartalmú óvszerre vagyok allergiás! Még ezen a folyamaton nem vagyok túl!
2011. jan. 23. 18:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Szerencsére azóta már elmúlt a viszketés. Szerintem csak kidörzsölődött.
2011. jan. 24. 21:46
 8/8 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi a problémám. Ha sokat csináljuk, ez történik, viszont ha emiatt pihentetjük, akkor legközelebb ismét ez a baj. Hogy tud ehhez hozzászokni a hüvely? Viszket, piros és fehérfolyás van, ami inkább darabos.
2013. aug. 18. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!