Hüvelygyulladás, hüvelygomba következtében kialakult bőr irrítációt (kívül! ) mivel lehet házilag enyhíteni? Csíp, feszül, kellemetlen érzés és a bőr elég piros.
Voltál nőgyógyásznál??? (ezzel tényleg nem szabad játszani).
Hüvelygombára jó a Canesten Combi,de csak akkor használd,ha megbizonyosodtál arról,hogy ez a betegséged van.
A hüvelygyulladásra meg csak a nődoki tud neked megfelelő kúpot vagy krémet adni,mert azok vénykötelesek.
Ha hüvelygomba okozza a külső tüneteket,akkor kenheted Pimafucorttal vagy Canesten krémmel.
Ezt a sokszori hüvelygombásodást,hüvelygyulladás valami okozza,nem tenyésztették még ki a keneted,hátha van valami baktérium?
A hüvelyflórádat visszatudod állítani pl.: Vitagyn C-vel,de nem lehet hüvelyirrigálni tejsavasan vagy kamillásan.A tejsavast nem szabad túl sokszor csinálni,mert az is felboríthatja a hüvelyflórád.
Én inkább a helyedben természetes dolgokat próbálnék ki,tehát nem antibiotikum stb.Én most jelenleg természetgyógyászhoz járok,meglepő,hogy pontosan kimutatta azokat a problémáim,amik voltak eddig is és most is vannak...
nekem mindig mondta a nőgyogyi hogy amikor felrakom a kúpot, kenjem be kenőccsel kívül az egész szeméremtestet, mindent.
Ja és hogy a hapsim is kenje be ugyanazzal magát,a makkot, mindent és hagyja rajta 10 percig. Ne mossa le hanem húzza vissza rá a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!