Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozza az enyhe hüvelyviszk...

Mi okozza az enyhe hüvelyviszketést ha a kenetben tenyésztés után nem mutattak ki semmit sem?

Figyelt kérdés

kitenyészették a kenetet és volt benne baci arra kaptam gyógyszert.utána megint kitenyésztették és már nem volt benne semmi sem.de én még érzek ritkán enyhe viszketést és mikor széthúzom a nemiszervemet fürdésnél látom hogy ilyen fehér lepedék hámlásszerűen oda van rakódva ,gondolom azt érzem ahogy viszket.

kaptam gynoflort most hogy visszaálljon a hüvelylfórám.a gynoflor előtt már volt ez a fehér hámlás tehát a gyógyszer kiürült maradványait kizárnám.

de ha nincs gomba avgy baci akkor miért van eZ?

esetleg a regenerálódás miatt viszkethet illetve azért van fehér hámlásszerűség ?

esetleg vkinek hasonló problémája,

a dokit kérdeztem erről nem érti azt mondta :( most mi van.?

2011. márc. 31. 12:29
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

amikor sába intimszappant használtam akkor vhogy nem gyűlt fel ez a cucc a redőkben,és zt vettem észre hogy a csikló környékén van főleg,

hozzáteszem hogy most már csak vízzel mosakszom odalent,nem hordok tangát,

2011. márc. 31. 12:33
 2/14 anonim ***** válasza:
51%

Ha nem a kezelés mellékhatása, lehet, hogy az állandó irritáció miatt van. Hagyd egy kicsit békén, csak vizzel mosakodj, de ne veresd be a vizet. A bugyidat is bőrbarát mosószerrel mosd, ha lehet magas hőfokon, és ne használj öblítőt.

Nem tudom, a gynoflort kezelés véget ért-e. Ha nem, akkor azt még fejezd be, aztán jöhet a békénhagyás.

2011. márc. 31. 12:40
 3/14 anonim ***** válasza:
29%

Azért csak vízzel mosakodni gáz. Az intim szarságokat és tusfürdőt kerülni kell, de szappannal azért illik megmosni kívül. Különben ugyanott vagy. Babaszappant szoktak ajánlani a nőgyógyászok.

Kerüld továbbá a tisztasági betétet, az illatos wc-papírt, a törlőkendőket, és nézesd meg a vércukorszintedet.

2011. márc. 31. 12:43
 4/14 anonim ***** válasza:

Ha baktérium tenyészett ki, és arra kaptál gyógyszert most valószínűleg a gomba szaporodott el. Üdv. a klubban. :(

Irány a doki ismét. Amit leírtál az eléggé annak tűnik, de nem vagyok orvos, csak tapasztalat.

2011. márc. 31. 12:56
 5/14 A kérdező kommentje:

de a gyógyszeres kezelés után mentem megint vissza kenetvételre amit tenyésztettek egy hétig és mindenre negatív lett.sarjadzó gomba:negatí,aerob baktérium:negatív

igen erős gyógyszert szedtem de mellé ittam normafloret illetve még beszedtem egy széles spektrumu gombaölőt.

szóval nem hiszem hoyg begombásodtam,ráadásul mikor levették utoljára a kenetet kaptam supplint illetve gyno pevaryl kúpot(amit így utólag megállapítva felesleges volt szednem mert nem voltam gombás)

szóvla én úgy gondolom hogy már nincs benne semmise ,a gynofloros kúpot még használom, még 4 nap van.

és én eldöntöttem hogy semmitse fogok oda használni csak vizet,jah és én belül nem szoktam kimosni ,mármint a hüvelybe nem megyek be ,csak kívül mosom meg,

valószínű hogy várnom kell ,most nem megyek vissza csak 1 hónap múlva kell ,

a gyógyszeres kezelés óta nem volt menzeszem lehet az kicsit kimosna? most fog lassan megjönni.

2011. márc. 31. 13:51
 6/14 anonim ***** válasza:
Menzesz előtt kb. 1 héttel hajlamosabb vagyok összeszedni én is mindent. Menj el egy másik orvoshoz, én azt javaslom. Én is jártam már így. Mindenféle kenetet vettek, a panaszaim továbbra is megvoltak, aztán az asszisztens a rendelő ajtajában a kezembe nyomta a leleteket, hogy "negatív lett minden, viszlát". Azóta se voltam annál a dokinál.
2011. márc. 31. 15:25
 7/14 A kérdező kommentje:

de ki lett tenyésztve!!

nem helyben egyből állapította meg ,

voltam korábban másik dokinál és 5 hónapon keresztül azt mondta hoyg gombám van és mindenféle vackot szedtem meg helyeztem fel közben baci volt ,és most ezen a helyen legalább elküldtél tenyésztésre.

szerintem már más nem tudna segíteni.

2011. márc. 31. 18:26
 8/14 anonim ***** válasza:
A nknek van egy természetes folyása, kinek több, kinek kevesebb. Olyasmi, mint a férfiaknál a szmegma. Nem természetellenes, de viszkethet, az izzadtság sem káros, mégis viszkethetsz tőle, mert zavarja a bőrt, hogy van ott valami. Használj törlőkendőt, ha van lehetőséged, mosd meg. De szerintem semmi rendellenes, nyugi.
2011. ápr. 1. 00:59
 9/14 A kérdező kommentje:

pedig nekem régen nem viszektett:(

menzesz előtt esetleg lehetséges az enyhe viszketés?mert msot fog megjönni

2011. ápr. 1. 09:08
 10/14 anonim válasza:
Szerintem a viszketés attól lehet, hogy érzékeny valamire: a fehérneműre, intimbetétre. Én pamut fehérneműt használok, mégis a harisnyás időszakokban szoktak ilyen problémáim lenni, és a betétektől is valahogy "befülled". Nekem a sima kék dove szappan vált be, pamut bugyi, és nem hordok intimbetétet.
2011. ápr. 1. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!