Nem égő már 15 évesen nőgyógyászhoz menni? (Fogamzásgátlás)
Félek elmenni,de nagyon szeretném már gumi nélkül,"bármikor".
Ha elmennék,miket kérdezne?
Segitsetek...:(
nem egészséges, ezt én is tudtam már akkor is, de nem terveztem hosszútávra a szedését, mert hamar szerettem volna gyereket (persze nem 14 évesen)
nekem így mondta az orvos, én is csak azt írtam le amit ő mondott
és mivel én allergiás vagyok rá, nem nagyon volt más választási lehetőségem. ha nem lennék rá, boldogan használtam volna tovább, de így kibírhatatlan volt az egész :S
Óriási tévhit,hogy az óvszer nem biztonságos.Évek óta védekezem vele és egyszer sem csúszott be pedig könnyen teherbe estem a két lányommal.Kell hozzá egy kevés odafigyelés ami egy idő után rutinná válik és nem lesz illúzió romboló.Egy harmonikus párkapcsolatban nem szabad,hogy problémát okozzon az a kevés ,,Munka" ami az óvszerrel jár.Személyes tapasztalat.Ha meg őnagysága nem akarja használni akkor szakítani kell vele mert nem ér annyit neked az a pasi mint a nem kívánt következmények.Ezt egy nőgyógyász mondta nekem anno.
Ha nagyon parázol akkor növelheted a biztonságot spermicid kúppal.
Én így védekezem:
gumi/gumi+kúp/Kúp+megszakított közösülés/biológiai önismeret+óvszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!