Ez normális? (fogamzásgátlás)
Olyan problémám adódott, hogy 1 hónapja újra kezdtem a fogamzásgátlót (tri-regol) és most vagyok az első 7 napos szünetben, a 3 napon és még mindig nem jelentkezett menstruáció. 4 évvel ezelött szedtem ugyan ezt a gyógyszert és akkor semmi problémám nem volt.
Olvastam olyat, hogy ez normális, de nekem akkor sem tetszik.
Tapasztalat?Vélemény?
(ha holnapig nem történik semmi vissza megyek a dokihoz...)
Régen szedtem Mercilont, mindig 3. nap reggel jött meg, órára pontosan. 8 évvel később újra felírták, akkor a 4. nap délután jött. Úgyhogy nyugi, még megjöhet.
A dokit elég felhívnod, mit csinálj, mert az én tabimra rá van írva, hogy ha egyszer kimarad a vérzés, de a köv. megjön, az még normális. A tiedet nem ismerem.
Ha nem jön meg, azért csinálj egy tesztet a biztonság kedvéért.
köszönöm a válaszokat....akkor várok még egy kicsit:D
Terhességre azért nem gyanakszom, mert meg van az a finom görcsölés ami menzes elött meg szokott lenni...de csak nem akar jönni...de várok még:D
Köszönöm mégegyszer
egyben nem lehet...mert vagy terhes vagy vagy menstruálsz:D
:D...de értem...nem hinném, hogy terhes vagyok amugy...4 és fél éve élek boldog párkapcsolatban és mindig oda figyeltünk és most sem kapkodtuk el a tabletta nyujtotta lehetőségeket:D....a 21. napon engedtük az engedhetőt...ugyhogy, nem hiszem...:D
Én 3 évig Lindynette20-at szedtem,és mindig az abbahagyása utáni harmadik napon jött meg.Mivel a szedése alatt több mint 20 kilót híztam(biztos,hogy attól,mert amióta nem szedem,10 már szinte magától "leolvadt" rólam),három év után váltottam Yasminelle-re.Az első szüneti héten a 4. napon jött meg tőle,majd a harmadikon,aztán az 5.-en,végül már majdnem egy hétre,ráadásul az időtartama is lerövidült 4-5 napról 3-ra,és a mennyisége is annyira minimális lett,hogy inkább abbahagytam.Azt hallottam,hogy ha egy fogamzásgátló szedésekor huzamosabb időn keresztül nem jelentkezik normális vérzés a szüneti héten,vagy fokozatosan rövidül a vérzés hossza és mennyisége,akkor célszerű gyógyszert váltani,más hatóanyagú(hormonösszetételű) készítményre.Szerintem várj még 1-2 hónapot,és ha akkora sem rendeződik,válts.
Üdv:25/L
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Ma hajnalra hála az égnek megérkezett...de sajnos a tabi még azt a hatást nem nyujtja, amiért eredetileg szedem, de majd talán a következő alkalomra...nagyon erősek a görcseim és 6 éve amikor elkezdtem akkor eredetileg ezért lett felirva...
De köszönöm mégegyszer mindenkinek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!