Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam meg anyanak hogy...

Hogy mondjam meg anyanak hogy megjott?

Figyelt kérdés
11 eves vagyok es ma reggel megjott a menstruaciom.Hogy mondjam meg anyanak?Mar arra is gondoltam hogy leirom egy lapra es odaadom neki hogy olvassa el.De nem merem.Segitsetek!!
2011. febr. 25. 15:41
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
szerintetek nem jo otlet ha leirom egy papirra es odaadom neki?
2011. febr. 25. 16:06
 12/23 anonim ***** válasza:
" Anya, megjött a menstruációm!" Ez ilyen egyszerű!
2011. febr. 25. 16:15
 13/23 A kérdező kommentje:
meg mindig nem mondtam meg ,irjatok meg leci
2011. febr. 25. 18:12
 14/23 anonim válasza:
100%

Én megértelek én sem mertem elmondani.(Pedig 14 éves voltam,de sose beszéltünk ilyenekről)

Aztán végül sms-ben megírtam neki,hogy mi a helyzet,és hogy vegyen nekem betétet. Jó ötletnek tűnt,de azt hiszem 1 napig gondolkoztam rajta,hogy mondjam el. A papíros ötlet nekem is eszembe jutott de nem mertem odaadni.

2011. febr. 25. 18:13
 15/23 A kérdező kommentje:
utolso pont igy vagyok en is ,a papirt nem merem odaadni megmondani meg megugyse
2011. febr. 25. 18:19
 16/23 anonim válasza:

(Az utolsó vagyok)

Mondjuk van nővéred? Mert szerintem egy nővérrel könnyebb ilyenekről beszélni.De ha nincs akkor holnap vagy még ma muszáj lesz megmondanod anyukádnak.

Szerintem légy bátor és mondd meg neki,nem fogja le harapni a fejed az biztos,és még segít is.

Jobb módszer nem jut eszembe.

De hidd el miután elmondtad jobb lesz!!

2011. febr. 25. 18:36
 17/23 A kérdező kommentje:
nincs noverem csak batyam.meg ma azt hiszem elmondom
2011. febr. 25. 18:43
 18/23 Salx Narval ***** válasza:
Hát ha ennyire nyuszi vagy , tényleg hívd a géphez és kérd meg, hogy olvassa el amit kérdeztél.Ott sem kell lenned.Ne vacakolj már, ő az anyukád, kiben bízol, ha benne nem?
2011. febr. 26. 09:12
 19/23 anonim ***** válasza:

Én különben el tudom képzelni hogy nem mered elmondani,mert nem minden családban van úgy hogy nyíltan beszélnek mindenről.

szerintem mond azt hogy

anya vérzek odalent mit csináljak,szerintem megjött-mondhatod így,vagy kicsit lazábban hogy anya van egy betéted?

szerintem anyukád csak örülni fog :)

Levélben semmiféleképpen nem ,jó hogy nem már ajánlva adod fel a postán anyukádnak megcímezve:D

na majd írd le hogy mi történt!

2011. febr. 26. 12:52
 20/23 A kérdező kommentje:
meg mindig nem mondtam meg de most probalom
2011. febr. 26. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!