Hogy mondjam meg anyanak hogy megjott?
Én megértelek én sem mertem elmondani.(Pedig 14 éves voltam,de sose beszéltünk ilyenekről)
Aztán végül sms-ben megírtam neki,hogy mi a helyzet,és hogy vegyen nekem betétet. Jó ötletnek tűnt,de azt hiszem 1 napig gondolkoztam rajta,hogy mondjam el. A papíros ötlet nekem is eszembe jutott de nem mertem odaadni.
(Az utolsó vagyok)
Mondjuk van nővéred? Mert szerintem egy nővérrel könnyebb ilyenekről beszélni.De ha nincs akkor holnap vagy még ma muszáj lesz megmondanod anyukádnak.
Szerintem légy bátor és mondd meg neki,nem fogja le harapni a fejed az biztos,és még segít is.
Jobb módszer nem jut eszembe.
De hidd el miután elmondtad jobb lesz!!
Én különben el tudom képzelni hogy nem mered elmondani,mert nem minden családban van úgy hogy nyíltan beszélnek mindenről.
szerintem mond azt hogy
anya vérzek odalent mit csináljak,szerintem megjött-mondhatod így,vagy kicsit lazábban hogy anya van egy betéted?
szerintem anyukád csak örülni fog :)
Levélben semmiféleképpen nem ,jó hogy nem már ajánlva adod fel a postán anyukádnak megcímezve:D
na majd írd le hogy mi történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!