Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mondjam meg anyának,...

Hogyan mondjam meg anyának, hogy hozzon betétet? 13/L

Figyelt kérdés
egyedüli lány vagyok fiú tesóim vannak nem szoktam anyával beszélni női dolgokról és nem merem megkérni:S fogyóban van.
2011. júl. 18. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
"Anya, légy szíves vegyél betétet, mert megjött a menstruációm!" Mi ebben a bonyolult???
2011. júl. 18. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:

"Anya kéne betét, mert elfogyott és nincs pénzem rá"

Elég szomorú hogy anyukád nem beszél meg veled ilyen dolgokat. Ezeknek teljesen természetesnek kellenne lennie egy anya-lánya kapcsolatban.

2011. júl. 18. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj, még ha nem is szoktatok erről beszélni, ez olyan szükséglet, amit muszáj megoldani. Bátran szólj neki.

Nekem, ha valami cikis dolgot kellett bevallanom otthon, mindig este mentem oda anyuhoz, amikor már sötét volt és aludni készült, és akkor odabújtam hozzá és a sötétben megkérdeztem vagy bevallottam. :)

2011. júl. 18. 15:55
 4/8 anonim ***** válasza:
te jó ég... 13 éves vagy és erről nem mersz szólni? nincs ebben semmi különös, közlöd hogy "anya, elfogyott a betét" aztán ebből már tudni fogja hogy venni kell. vagy egyszerűen csak elmész és veszel magadnak.
2011. júl. 18. 15:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Én magamnak intézem ezeket a dolgokat, viszont van egy 14 éves húgom akinek anyu automatikusan mindig vesz egy csomaggal minden hónapban.

Szerintem menj oda hozzá, és mondd meg neki, hogy "már kevés betétem van itthon, légyszi hozz nekem majd a boltból."

2011. júl. 18. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért bántjátok, 13 évesen nem ilyen egyszerű az élet...

Kedves Kérdező, csak nyugodtan szólj neki! :)

2011. júl. 18. 15:57
 7/8 anonim ***** válasza:

én se beszéltem anyukámmal erről mielőtt elkezdtem menstruálni.de amikor megjött simán megmondtam anyunak : "anyu megjött"

ennyi az egész,nem kell túlreagálni.megfogott levitt a boltba és vettünk betétet.

valószínű nálatok is így lesz:)

am énis egyedüli lány vagyok 3bátyám van de ők is elég komolyan vették és nem csesztettek.úgyhogy bátran

2011. júl. 19. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyet értek a : 15:57 - es hozzászólóval... Átérzem,hogy milyen nehéz megmondani,ha még nem beszéltél ilyesmiről anyukáddal! De nyugiba elmondhatod,vagy úgy kell elkezdeni mondani : 'Anya megkérhetlek valamire ' :) És mondod .. :)
2011. júl. 22. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!