Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Keddre volt időpontom a...

Keddre volt időpontom a nődokihoz, de ma megjött. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pont ez lett volna az egyik, amiért megyek, mert rendszertelen a vérzésem. Megint egy héttel később jött meg. Szerintem keddig már nem múlik el. Mit csináljak? Úgy nem lehet odamenni, ugye?

16/L

2011. febr. 12. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ma 18:10-es: látszik, hogy fogalmad sincs a dologról, nem tudom neked mennyire lenne élvezkedés mindig beteg nökben matatni - ugyanis a legtöbben nem akkor mennek orvoshoz, amikor minden rendben van velük, hanem amikor gombafertözésük van, összevissza véreznek, elkaptak valami fertözést, stb.
2011. febr. 12. 20:56
 12/14 anonim ***** válasza:

"ál férfi nőgyógyász van papír nélkül" :D

A gyógyszereket, beutalókat meg netről letöltött receptekre írják fel, igaz? :D

2011. febr. 13. 01:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Tisztelt férfi hozzászóló! Miből gondolja, hogy egy kórház vagy szakrendelő nem kéri el a diplomáját annak, akit alkalmaz???

Ha valaki magánrendelést akar nyitni, ahhoz meg működési engedélyt kell kérnie és ott is az az első, hogy be kell mutatnia a diplomáját.

Az egyik előttem szólónak meg teljesen igaza van, nem csak fiatal bombanők a betegek, hanem középkorú és idős, többször szült, testileg és esetleg lelkileg is lestrapált nők, és őket is ugyanúgy ellátják a lelkiismeretes orvosok, akik szerencsére még mindig többségben vannak.

2011. febr. 13. 23:26
 14/14 A kérdező kommentje:

A kedves férfi hozzászóló kétszer is meggondolhatná, hova és mit ír... Az utolsó válaszolónak igaza van. Legtöbbször nem csak ilyen 'kis 16 éveseket' kell megvizsgálniuk... Neki ez nem öröm, hanem a foglalkozása.

Egyébként másik időpontot adtak, jövő kedden megyek. :)

2011. febr. 14. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!