Sárga folyásom van, nincs szaga, és fáj az egész nemiszervem. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Igen tudom, orvos, de legközelebb kedden leszek dokiközelbe. Addig is segítsetek légyszi:)2011. jan. 30. 23:02
1/6 anonim válasza:
Esetleg fertőzéstől gyulladás, pl. Te v a barátod mondjuk nem tiszta kézzel nyúltatok hozzá. Ehhez untig elég megfogni a tömegközlekedési eszközökön a kapaszkodót...
2/6 anonim válasza:
Amíg dokihoz kerülsz, kamillatea, ihatod is, de legfőképp ülőfürdő! Sokat segít! Jobbulást!
3/6 A kérdező kommentje:
Uff, az kellemes... :/ addig mit csináljak vele? Kamillával öblögessem esetleg?
2011. jan. 30. 23:17
4/6 A kérdező kommentje:
bocsi második, nem láttam, hogy írtál közben!
Köszi szépen!! :) akkor már neki is látok mert emgőrülök
2011. jan. 30. 23:20
5/6 anonim válasza:
Javaslom a grapefruit mag kivonatot fertotlenitesre, es a gyulladas csokkentesere. Olvass rola, ha nem ismered, meg fogsz lepodni. Erosebb mint a kamillatea, olyan mint a 'Domestos'- Minden bakteriumot elpusztit, de ez kivetelesen csak a karosakat. Termeszetesen higitva, ulofurdonek. En huvelygomba ellen hasznaltam, bevalt.
6/6 A kérdező kommentje:
Na kipróbáltam a kamillát, és tegnap voltam dokinál, addigra minden elmúlt, majd nem értette, mi a problémám... Tehát a kamilla valóban egy jó módszer! :D
2011. febr. 2. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!