Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sárga folyásom van, nincs...

Sárga folyásom van, nincs szaga, és fáj az egész nemiszervem. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Igen tudom, orvos, de legközelebb kedden leszek dokiközelbe. Addig is segítsetek légyszi:)
2011. jan. 30. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg fertőzéstől gyulladás, pl. Te v a barátod mondjuk nem tiszta kézzel nyúltatok hozzá. Ehhez untig elég megfogni a tömegközlekedési eszközökön a kapaszkodót...
2011. jan. 30. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amíg dokihoz kerülsz, kamillatea, ihatod is, de legfőképp ülőfürdő! Sokat segít! Jobbulást!
2011. jan. 30. 23:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Uff, az kellemes... :/ addig mit csináljak vele? Kamillával öblögessem esetleg?
2011. jan. 30. 23:17
 4/6 A kérdező kommentje:

bocsi második, nem láttam, hogy írtál közben!

Köszi szépen!! :) akkor már neki is látok mert emgőrülök

2011. jan. 30. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Javaslom a grapefruit mag kivonatot fertotlenitesre, es a gyulladas csokkentesere. Olvass rola, ha nem ismered, meg fogsz lepodni. Erosebb mint a kamillatea, olyan mint a 'Domestos'- Minden bakteriumot elpusztit, de ez kivetelesen csak a karosakat. Termeszetesen higitva, ulofurdonek. En huvelygomba ellen hasznaltam, bevalt.
2011. jan. 30. 23:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Na kipróbáltam a kamillát, és tegnap voltam dokinál, addigra minden elmúlt, majd nem értette, mi a problémám... Tehát a kamilla valóban egy jó módszer! :D
2011. febr. 2. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!