Ez hüvelygomba? Néha erősebben, néha gyengébben éget vagy viszket a nemiszervem és erősebb a folyásom de szaga vagy színe nincs, viszont egy kicsit darabos. Már többször volt ilyen, de mindig elmúlt 4-5 nap alatt.
15:10 Szinte minden nő átesik ilyen vagy olyan hüvelyfertőzésen élete folyamán. Ez nem azért van, mert nem fürdik, nem mosakszik. Egyszerűen érzékeny odalent, hiszen van nyálkahártyafelület odabennt, amit csak egy kiskapu véd a kórokozóktól. Starandon, nyilvános wc-ben, de még rokonlátogatóban (ha wc-re megyünk) össze lehet szedni a fertőzéseket. Sőt, párkapcsolatban a párunktól is lehet olyan gombás fertőzést kapni, ami a párunknak nem okoz tüneteket. A kérdésre válaszolva:
Igen, hüvelygombának tűnik, de hát az orvos úgyis megmondja. Kitartás!
Méhnyakrák? HPV? Mielőtt ilyen hülyeséget leírsz, nézz körül, hogy milyen tünetei vannak a daganatnak, amiről beszélsz! A HPV is távol áll ettől... szerencsére.
Természetesen mindenképp menj el orvoshoz, hogy megbizonyosodj. Egyébként erre van kitalálva a Canesten kombi. A doki lehet, hogy hüvelytablettát és kenőcsöt fog felírni, ami egyenértékű a Canesten változattal, ami vény nélkül kapható. /legalább is én annak idején azt kaptam/. A nők nagy többségének volt már ilyen gombás fertőzése, és nem az igénytelenség miatt. Aki hajlamos rá, érzékenyebb a szervezete, az könnyebben megfertőződik. Használj rendszeresen intim lemosót, (pl. Lactacyd femina) és törlőkendőt, ez nagyban elősegíti a megelőzést.
én vagyok a 15:10-es és kórházban dolgozom, Úgyhogy szerencsére van alapom megszólalni. És HPV-ről meg egyebekről nyilatkozni.
Amúgy direkt kihangsúyoztam hogy belső igénytelenség és nem külső ( ami amosakodásra és egyebekre vonatkozik ) hanem az ha probléma van nem elmegy hanem otthon kúrálja ki, mindenféle csodafiszfaszokkal. és mikor igenis elmegy egy közös wc-re mást is fertőz...és a párjáról nem beszélve. Én igy értettem. Nőnek ez kötelessége, odalent karban tartani a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!