Ez hüvelygomba? Néha erősebben, néha gyengébben éget vagy viszket a nemiszervem és erősebb a folyásom de szaga vagy színe nincs, viszont egy kicsit darabos. Már többször volt ilyen, de mindig elmúlt 4-5 nap alatt.
és kiegészteném azzal hogy ha nem vagytok tisztában a fogalmakkal akkor nem kell bőgni mint a tehenek, anem végigolvasni vagy átgondolni. Mert mint lerírtam a különbséget a külső és belső igénytelenség között.
Én kérek elnézést hogy egészségügyi végzettséggel merek itt megszólalni a nem kezelt visszatérő hüvelygomba témában, ráaásul mint nő.
arcügyileg úgy gondolom írásban nem lehet véleményt alkotni.. Ez a kérdező nem ma teszi fel ezt a kérdést először. ha figyeltetek volna, bocsánat ha lettetek volna szivesek figyelni. Meg tudjátok mikor fog elmenni orvoshoz, épp a napokban feltett kérdései átlaga miatt. Mellesleg mélyen hallgat is.
Az egészségügyisek empátiájáról meg majd az érintettek alkotnak véleményt. és nem egy hozzászólás alapján. Másrészt, az orvos is lecseszi a nőt ha ilyet csinál, vagy nem csinál, csak valahogy az orvostól mindent eltűrtök, sőt még kap is érte hálapénzt :) én csak egy szaros szakdolgozó vagyok ugyebár, ja és pökhendi.
az meg az én döntésem hogy mi a véleményem az ilyen nőkről és azthiszem szabad országban vagyunk és mindezt kifejezhetem. Nem ferdítettem valóságot nem ítélkeztem hanem nyakon lett öntve, hogy talán össze kéne kapnia magát.
persze hogy nem minden az egészségügyi suli, de több mint a semmi, és annál is több mint aki nem hozzáértően osztogat tanácsokat, mint hogy pl "szeggyé kaneszten oszt kész..."
És nem érdekel hogy más egészségügyis arra nem képes hogy el tudja mondani az antibiotikum szedés protokollját, de lehet gyorsan ürít ágytálat vagy jól ad be injectiot mikor te épp egy műtét után lábadozol. Lenézed az az egészségügyiseket és még te mondasz véleményt a stílusomról? na ez itt a baj, a napi 600 beteg 80 %-a is ilyen felsőbbrendűségtől szenvedő, lenéző, semmibe vevő és csodálkoznak a hozzá álláson. 7 év után gondolom merhetek ilyen statisztikát mondani. de ha nem szólj.
16:16 onnan lehet tudni, ahonnan az előző hozzászólok is tudják hogy én melyik kérdésnél kit hurrogtam le és szóltam arrogánsan. :)
Ezt a kérdést ugyanebben a formában, csak szavakat megcserélve, ugyanennyi infóval 3. napja teszik fel. De ha mégsem, akkor is kiállok amellett hogy egy nő menjen orvos ha problémája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!