Mi bajom lehet? 2-3 hónapja szinte folyamatosan viszket a nemiszervem. Fáj és fehér darabos folyásom van.
nekem ilyenre Pimafucont és pimafucortot írt fel, canesten nem használ rá, vagy csak az a fajta amit receptre lehet kapni.
Tuti gomba!
Menj orvoshoz
Szia!
Húhaa, akkor minél hamarabb menj el nőgyógyászhoz, mert ez elég kellemetlen dolog, valószínűleg akkor nem gomba, hanem gyulladás, amit minél hamarabb meg kell szüntetni. Nem kell magán orvos, elég ha csak az ambulanciára mész el. Nekem is volt ilyen :( elég kellemetlen, de én egyből elmentem orvoshoz, nem kell szégyelni, ez bárkivel előfordul , és ők ezért vannak. Nekem egy 350 Ft-os gyógyszert írt fel egy hétig kellett használni, hüvelykúp volt. És utána semmi bajom nem volt, olcsóbb is mint a canesten lényegeen. CSak fontos, hogy ne hanyagold el, mert ebből komoly bajod is lehet, petefészek gyulladás meg ilynek! Hány éves vagy amúgy? Így legalább a kötelező szűrésen is átesel!Évente az se árt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!