Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van hogy 20 éves vagyok...

Miért van hogy 20 éves vagyok és van minden nap folyamatosan fehér folyásom vagy ez normális?

Figyelt kérdés
2008. máj. 23. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
menj el orvoshoz,valoszinü(de m biztos) hogy gombäd van.vagy csak lehet szimplän eleve ennyi väladékot termel a szervezeted.de én sztem valami kis fertözésed van.amit jobb ha kezelnek hisz ha nem kezelteted ,és ne adja isten tényleg picit fertözött vagy akkor abbol nagyobb fertözés lesz és igy toväbb...
2008. máj. 23. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:
nem ez nem igazán normális.valoszinü h gomba!menj el minnél hamarabb orvoshoz amig a fertözés enyhébb.minnél többet vársz annál roszabb lesz nem is beszélve a kezelés idötartalmárol.ha még enyhe a fertözés kb 6napos kupot kapszd de ha sulyos akor 14naposat is akár.ha meg mégsem az akkor legalább kivizsgáltattad magad de sztem mihelyt alkalma lesz látogasd meg a nödökit :)
2008. máj. 24. 08:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a tippeket.

Igyekszem elmenni az oroshoz.

2008. máj. 25. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!