Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit kéne szednem rá, már...

Mit kéne szednem rá, már voltam nőgyógyásznál és nem mondott csak szerintem hülyeséget?

Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál hogy fehér folyásom van,de amikor ott voltam nála, akkor pont teljesen ki volt tisztulva,és nem volt semmi.Azt mondta, hogy naponta zuhanyozzak 1-2x és nyúljak fel és szedjem ki magamnak.De van amikor annyi jön ki mintha bepisilnék,és ez eléggé ciki.Használtam canestent,ami nem volt hatásos.Mit próbáljak ki ?
2011. jan. 28. 10:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha nem bízol az orvosodban, akkor másikat kell keresni, nem tök idegen, laikus emberektől várni a megoldást.

Szerinted itt van olyan ember, akinek orvosi végzettsége van?

Azért ez nem olyan dolog, hogy "majd rákenek vmit, aztán jobb lesz". Ha vmi bajod van, akkor ki kell deríteni, hogy pontosan mi az, és annak megfelelő kezelést adni.

Szóval keress egy másik orvost!!

2011. jan. 28. 12:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is, nem írtad, hány éves vagy, van e szexuális kapcsolatod, és használtok e óvszert, síkosítót, és milyen módon védekeztek, esetleg terhes vagy e.

A folyásod állandó, vagy inkább csak két menzesz között ilyen erős? Ha az utóbbi, az normális.

Szúrós szag, viszketés van?

Egyébként keress egy másik dokit, hogy biztos legyél, hogy nincsen gond.

Nekem a terhességem eleje óta van így, de ez ártalmatlan, azt mondják, ilyenkor természetes.

Amúgy ha erre végleges megoldást akarsz, arra van egy műtéti eljárás, és akkor nem lesz folyásod. Csak akkor meg a hüvelyszárazság fog gondot okozni.

2011. jan. 28. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!