Mit kéne szednem rá, már voltam nőgyógyásznál és nem mondott csak szerintem hülyeséget?
Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál hogy fehér folyásom van,de amikor ott voltam nála, akkor pont teljesen ki volt tisztulva,és nem volt semmi.Azt mondta, hogy naponta zuhanyozzak 1-2x és nyúljak fel és szedjem ki magamnak.De van amikor annyi jön ki mintha bepisilnék,és ez eléggé ciki.Használtam canestent,ami nem volt hatásos.Mit próbáljak ki ?2011. jan. 28. 10:01
1/12 Viki233 válasza:
ez természetes, nekem is van ilyen és semmi bajom, csak az átlagnál több folyás termelődik és ennyi.
2/12 Viki233 válasza:
és nem hülyeség amit az orvos mond, de mondjuk máshol meg azt olvastam h nem egészséges vízzel kimosni és h hagyni kell h magától tisztuljon.de sztem meg az utsó hülyeség
3/12 A kérdező kommentje:
De nagyon sok van.Van amikor átázik a ruha.Elég kellemetlen.
2011. jan. 28. 10:12
4/12 anonim válasza:
Használj tisztasági betétet, és akkor nem ázol át. Lehet kapni gyógyszertárban intim zuhanyt a hozzávaló folyadékkal, vagy tablettával. Sokan ellenzik, de nekem bevált. Helyre állitja a PH-t, és lehet hogy kevesebb lesz a folyásod.
5/12 A kérdező kommentje:
Én inkább valami canestenhez hasonlót vennék, csak nemtudom mit kéne.Ezt véglegesíteni kéne.Még ha kevesebb lesz,az még akkor is sok.
2011. jan. 28. 10:20
6/12 anonim válasza:
A Canesten a gombás fertőzést szünteti meg, és neked nem az van. Csak ártasz magadnak ha azzal kenegeted magad.
7/12 A kérdező kommentje:
Az orvos nem mondott semmit, akkor nekem mim van?
2011. jan. 28. 10:25
8/12 Viki233 válasza:
akkor fogd már fel h nincs bajod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9/12 anonim válasza:
menj el egy másik orvoshoz és kérd meg hogy tenyésztéssel vizsgálja meg a hüvelyváladékot
abból kiderül ha van baj
10/12 A kérdező kommentje:
De nem fogom fel hogy nincs,mert nem hiszem el hogy minden nő este leveszi a bugyiját és ott vannak a fehér foltok,meg darabok.Vagy ez természetes?
2011. jan. 28. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!