Hogy mondjam el nekik? :s:s:s
nekem ma suli után jött meg...vagyis hát akkor vettem észre.Hogyan mondjam el az oszatlytarsaimnak..A fiuk meg fogják majd érteni?mi lesz ha kiközösitenek emijatt??:S:S:((
nagyon félek
Én is annyi vagyok, és nálunk a fiúk már megszokták. Nyíltan senkinek nem mondta el egyikünk sem, hogy kinek van meg, de gondolom sejtik. Már meg se lepődnek ha betéttel vagy tamponnal a kezünkben megyünk ki, felfogták h ez normális.
De nem ekll mindenkinek elmondnani, cska ha kérdezik.
én nekem is pár napja jött meg először. : D
Csak a barátnőimnek és anyámnak mondtam el. a fiuknak ehhez semmi köze. szerintem : D
A fiú barátaidnak elmondhatod, ha akarod. Bár ebben van némi felhívás is magadra: "szexuálisan érett nő lettem".
Nekem a gimiben volt egy fiú barátom (nem szerelem, csak barátság), ő pl tudta, ha nem vagyok jól, de sülve főve együtt voltunk..:)
13 éves fiú még szerintem másképpen érti az egészet.
Miért fontos neked, hogy a fiúk is tudjanak róla?
öö.. én ezt nemértem
miaz hogy kinéznek? minden egyes nőnek megjön egyszer. nincs kivétel . ma ez miatt a fiúk utálnák a lányokat az elég gáz lenne:)
a másik meg hogy minek mondanád el? szerintem nem kell elmondanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!