Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam el nekik? :s:s:s

Hogy mondjam el nekik? :s:s:s

Figyelt kérdés

nekem ma suli után jött meg...vagyis hát akkor vettem észre.Hogyan mondjam el az oszatlytarsaimnak..A fiuk meg fogják majd érteni?mi lesz ha kiközösitenek emijatt??:S:S:((

nagyon félek

2011. jan. 26. 14:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Én is annyi vagyok, és nálunk a fiúk már megszokták. Nyíltan senkinek nem mondta el egyikünk sem, hogy kinek van meg, de gondolom sejtik. Már meg se lepődnek ha betéttel vagy tamponnal a kezünkben megyünk ki, felfogták h ez normális.

De nem ekll mindenkinek elmondnani, cska ha kérdezik.

2011. jan. 26. 15:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
ha nem akarod akkor ne mond el. nem kell túl dramatizálni.
2011. jan. 26. 15:42
 13/17 anonim válasza:
100%

én nekem is pár napja jött meg először. : D

Csak a barátnőimnek és anyámnak mondtam el. a fiuknak ehhez semmi köze. szerintem : D

2011. jan. 26. 16:24
 14/17 A kérdező kommentje:
oké nem mondom el..anyukám mát tudja:)..de azért van néhány fiu barátom is s több lány barátom:d..nem fogják ugy erezni hogy nem bizok meg bennuk?
2011. jan. 26. 18:01
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
A Te dolgod, hogy elmondod-e vagy sem. De nincs miért szégyellni, hiszen ez teljesen természetes dolog. Előbb-utóbb a fiúk is megtudják és akkor inkább már Tőled tudják meg. De persze csak a barátaid.
2011. jan. 26. 18:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A fiú barátaidnak elmondhatod, ha akarod. Bár ebben van némi felhívás is magadra: "szexuálisan érett nő lettem".

Nekem a gimiben volt egy fiú barátom (nem szerelem, csak barátság), ő pl tudta, ha nem vagyok jól, de sülve főve együtt voltunk..:)

13 éves fiú még szerintem másképpen érti az egészet.

Miért fontos neked, hogy a fiúk is tudjanak róla?

2011. jan. 26. 19:29
 17/17 anonim válasza:

öö.. én ezt nemértem

miaz hogy kinéznek? minden egyes nőnek megjön egyszer. nincs kivétel . ma ez miatt a fiúk utálnák a lányokat az elég gáz lenne:)

a másik meg hogy minek mondanád el? szerintem nem kell elmondanod.

2011. febr. 4. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!