Lányok, ti magatoknak veszitek a tampont vagy a betétet? Légyszi kort is, köszi.
2-3 éve én veszem de előtte hosszú évekig anyukám vette, néha most is van hogy hoz ha kell.
23/N
Én veszem magamnak a betétet :)
13L
1 hónapja jött meg. Akkor közösen vettük anyummal.
14/L
Változó.
Igazából mi szoktuk nézni, hogy mikor, hol akciós és ott veszünk.Ha én járok arrafelé, ahol akciós én veszem, ha anyum jár arra, akkor anyum veszi.
Nővérem pedig magának veszi, de ő már alig van itthon, mert kolis:)
15/L
Magamnak szoktam venni, esetleg ha anyuval közösen vásárolgatunk, akkor úgy.
És én nem érzem magam zavarba, ha nézegetem a betéteket. Miért kéne? :D
13,5/L
Miért kéne zavarban lennem? Nő vagyok és menzizek.
Persze halottam olyat, hogy volt aki DM-ben vette és az ellenőr ott bámulta. De hát istenem hány éves az ilyen..
Mondjuk az tényleg bosszantó, amikor a DM-ben ott a bizti őr az ember seggében. Ez még engem is zavar, amikor tampont veszek. (de ha mást, akkor is). Természetesen úgy is jártam már, hogy becsipogtam a kijáratnál és persze éppen 3 csomag betéte vettem:) Ilyenkor is átnézi a motyódat a bizti őr, de ez a pasi akkor éppen nagyon jó fej volt:)
Egyébként 13 évesen még engem is zavart, abszolút megértelek, hogy cikinek érzed. Pár év múlva és a nemi élet elkezdése után már nem fog annyira zavarni:) A férjem úgyis tudja minden alkalommal és más pasija is így van vele. Tehát ha ott kolbászol néhány hímnemű egyed, ők is teljesen képben vannak, szóval no para:))
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!