Beadatnátok magatoknak Hpv (méhnyakrák) elleni oltást, ha ingyenes lenne?
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 16:36
1/10 anonim válasza:
persze.én amúgy is megkaptam 40000ft-t volt.
2/10 anonim válasza:
igazából csak azoknak ajánlják, akik még nem élnek nemi életet.
egyébként én nem adatnám be magamnak, ettől nem érezném jobban magam.
5/10 anonim válasza:
Még akkor is beadatnám, ha nem ingyenes lenne. Szerintem mostanság ez a leggyakoribb betegség a nőknél. Inkább fizessek 50ezret, mint rákos legyek. Amúgy nemcsak azoknak ajánlják, akik nem élnek nemi életet, 25 éves korig adják be. (és ki az aki 25 évesen nem él szexuális életet?!)
6/10 anonim válasza:
én nem adatnám be, mert a mellékhatások még ittsem teljesen tisztázottak...inkább eljárok évenként szűrésre, korai stádiumban ugyanis nagyon nagy eséllyel gyógytíható
7/10 A kérdező kommentje:
Elsőtől kérdezem,hogy miért "csak" 40 ezer volt? Úgy tudom,hogy 90 ezer a 3 alkalom.
2009. okt. 6. 14:38
8/10 anonim válasza:
én tavaly megkaptam ingyenesen. 15/L
9/10 anonim válasza:
hát nemtudom.nekem ezt mondták a jóóóédesszüleeiiim:D h ennyi volt a 3alkalom.mondjuk még csak az elsőnél tartok jövhéten megyek a következőre.
:)
10/10 anonim válasza:
Hm... :-) Itt volt most a H1N1... Mint tudjuk, az újságok is megírták, és kiderült, hogy csalás volt az egész, csak hogy mindenki beadassa magának -igaz nem drága összegért-, de mégis csak pénzért. Azt is tudjuk, hogy mire kellett az a pénz... Meg volt írva: "ha életeket követelő betegséget okozott volna, vagy egyáltalán járvány lett volna, akkor ingyen osztogatták volna az oltást, csak oltasd be magad..." Ugyanez működik a HPV-nél is. Elterjesztik, hogy mekkora halálos betegség, meg hogy a nők 90%-a már szinte ebbe hal bele... Érdekes, nem ingyen osztogatják, sőt egész szép kis 100 ezrest elkérnek érte... Higgyétek el. Ha olyan nagy kunszt lenne, ingyen adnák, de nem, kell a pénz... Hozzátenném: nem csak a H1N1 elleni oltás volt eléggé kétséges egészségügyi szempontból, hanem a HPV elleni is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!