Természetes, hogy ennyi vért veszítek?
Figyelt kérdés
29 éves vagyok, még sosem szültem, nem volt abortuszom, semmi extra nincs az életemben, mégis minden hónapban dől belőlem a vér. Mások 2-3 napig csöpögnek, én meg extra (azt hiszem van még ennél nagyobb is) tampont az első 3 napon 2 óránként kell, hogy cseréljek! Nem olcsó márka nélkülit használok, így még ez sem lehet magyrázat. Bármi fontos intéznivaló van ilyenkor, akkor még egy betétet is beteszek, mert tényleg nem bírja tovább a tampon. Éjjel is legalább 1-szer fel kell kellnem. A nőgyógyász szerint ez természetes. Emelett erős görcseim, és rosszúl léteim vannak ezeken a napokon. Miért velem bánt így el az élet?2010. júl. 10. 20:10
2/8 anonim válasza:
Sajnálom! Szerintem nem az, nekem a 12. orvos találta meg a bajom, csütörtökön műtenek. Ja, 20 vagyok...
Fel a fejjel!
3/8 anonim válasza:
Igazat mondott a nőgyógyászod. Lehet örökletes, de lehet egyedi jellegű a menzesz erőssége, fájdalma. Én édesanyámtól örököltem, tőlem a nagyobbik lányom. A kisebbik lazán viseli, egy szem gyógyszer az első napon, míg a nagyobbik sokszor menni is alig tud az első 2-3 napon.
Nekem akkor állt be a változás, mikor szültem. Nem voltam fiatal, 32 éves az első lányomnál, de utána sem görcs, sem túlzott vérzés nem volt.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is keress másik orvost :/
5/8 anonim válasza:
Szedsz fogamzásgátlót? Nekem is hasonló problémám volt, volt h fel sem tudtam kelni úgy görcsöltem. Nekem az bevált.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem szedek az ég világon semmit, még egy vitamint sem. Gumival védekezünk.
2010. júl. 10. 20:34
7/8 anonim válasza:
OFF: a vastagabb tampon lehet h beléd szorulna és akkor talán nem ilyen sűrűn cserélni xĐĐĐ
a kérdésedre: a fogamzásgátló megoldás lehet de azért egy kivizsgálás nem ártana.
8/8 anonim válasza:
Na hát én is igy vagyok . Modnjuk nekem 5 óránként kell cserélni de reggelre mindig nagyon bevérzek + már 1 hete és 3 napja tart ,és előzőhónapban pedig 3napot tartott és mst is késett kb 4-5napot.:(.. Voltam 2 nőgyógyásznál nekem azt mondta mindkettő hogy természetesnek látszik mivel előzőhónapi most válik le vagy mi...mert akkor em vállt le rendesen .És keveset tartott meg hogy ez késett is. Szóval megbolondúlt egy kicsit .Aztán meg most enyhűl hát de borzasztóanm tudom utálni ezeket.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!