Amikor először jött meg nektek elmertétek mondani?
mármint hogy hallottam hogy vannak akik vártak egy napot, mert nemmerték elmondani:) én is viszonylag sokat vártam vagy 5 órát mert nemhittem a szememnek!:)
ha esetleg bármi érdekességet tudtok, írjátok le, illetve melyik a legjobb betét, hol jött meg nektek először:)
köszi mindenkinek:)
13/L
Nem mertem elmondani, mert másnap külföldi útra mentünk szülők nélkül csak tesókkal és attól féltem, hogy nem fognak elengedni így :/
Hát elég hülye voltam...
Annál erősebb vérzésem még soha nem volt. Szenvedtem a mini betétekkel :S
Utána meg azért nem mertem elmondani, mert cikinek tartottam, hogy nem mondtam el korábban.
Aztán anyukám vette észre valahogy.
Nem voltam még 12 éves, mikor először beköszöntött. Gondoltam egyből megpróbálom a tampont is, és mondtam anyukámnak, hogy használtam egyet a tamponjaiból. Megkérdezte, hogy tudtam-e, hova kell dugni:-)
A legjobb az volt, hogy a nagymamám iszonyú büszkén mesélte a dédinek, hogy nagylány lettem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!