Lehet hogy valami bajom van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
23 éves nő vagyok és eddig még soha nem volt olyan velem hogy a menstruációm 3. napján is görcsöljek!Mercilon fogamzásgátlót szedek és a menszeszem előtt 1 héttel kb. voltam méhnyakrák szűrésen!Lehet hogy nagyon "megpiszkáltak" volna?Vagy lehet hogy elvetéltem? Köszönöm előre is a válaszokat!
2011. jan. 16. 11:34
1/5 anonim válasza:
Rákszűréstől ilyen nincs. Ha rendesen szeded a gyógyszert, nem szedtél mellé mást, nem volt hasmenésed, nem hánytál a bevétel után, akkor nem is vetélhettél el. Csak simán van ilyen.
2/5 A kérdező kommentje:
Nincs semmi bajom azt leszámítva hogy görcsölök egész nap!
2011. jan. 16. 13:09
3/5 A kérdező kommentje:
Jah és nem szedtem be más gyógyszert a fogamzásgátló mellet!
2011. jan. 16. 13:10
4/5 anonim válasza:
Most akkor fogamzásgátlót szedsz vagy terhes vagy?
"Mercilon fogamzásgátlót szedek ,,
"Vagy lehet hogy elvetéltem?,,
5/5 anonim válasza:
Akkor továbbra is tartom: van ilyen. Sajnos. :( Jobbulást, vegyél be fájdalomcsillapítót, görcsoldót. (Nekem a no-spa+algopyrin segíteni szokott, ha fél órás különbséggel beveszem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!