Jövőhéten muszáj mennem a nődokihoz, van valami bajom, de nagyon félek! Mit fog csinálni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 20:51
1/18 anonim válasza:
Ha még azt sem írod le, hogy mégis mi a bajod, akkor honnan a francból tudjuk?:)
2/18 A kérdező kommentje:
ebbe a hónapba többször is véreztem és alhasi szúrkálásaim és görcseim voltak pedig elvileg már elmúlt és most nem tudom mikor fog megjönni ebbe hónapba
2011. nov. 4. 20:57
3/18 A kérdező kommentje:
nem a múlt hónapba volt furcsa és ebbe a hónapba nemt tudom mikor fog megjönni elírtam bocsi
2011. nov. 4. 20:59
4/18 anonim válasza:
Akkor megvizsgál kézzel, lehet csinál ultrahangot is. Semmi halálos. Ne parázz, gyorsan túl leszel rajta.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__23467..
Itt elég részletesen leírtam egy átlag nőgyógyászati vizsgálatot.
5/18 A kérdező kommentje:
köszönöm :) amúgy én inkább attól parázok hogy szét kell raknom egy vadidegen férfi előtt a lábam és még túrkál is bennem :/
2011. nov. 4. 21:24
6/18 anonim válasza:
Normális, hogy parázol ettől, mindenki parázik. De vannak nő nemű orvosok is, először én is nőhöz mentem, úgy könnyebb volt.
7/18 A kérdező kommentje:
remélem nő lesz mikor megyek,de én úgy hallottam hogy a női nőgyógyászok sokal másabbak "durvábbak" állítólag :/ ebből mi igaz?
2011. nov. 4. 21:33
8/18 anonim válasza:
A férfi nőgyógyásztól sem kell félni. Neki pont annyit jelentesz, mint a hentesnek egy húsdarab. Persze normális orvos nem úgy bánik Veled mint egy darab hússal, hanem mint egy érző emberrel, aki segítségre szorul. Nem nőként tekint Rád, hanem egy beteg emberként!!!
9/18 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem nőként tekint rám,mert ugye nem én vagyok az első akit látott oda lent,én is probálom magam győzködni erről,meg ugye eddig még senki nem halt bele egy vizsgálatba,előbb-útobb úgyis túl kell esnem rajta és inkább előbb :/
2011. nov. 5. 07:16
10/18 A kérdező kommentje:
kell időpontot kérni a dokihoz?
2011. nov. 5. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!