Jövőhéten muszáj mennem a nődokihoz, van valami bajom, de nagyon félek! Mit fog csinálni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 20:51
11/18 anonim válasza:
Azért én mégis a női dokit ajánlanám, nem annyira kinos a vetkőzés-terpesztés elötte...
Ja és még "kollega" is, akinek ugyanolyanja van miont neked, ugyanazokkal az esetleges panaszokkal...
Ez a nem nőként tekint rád duma nem egészen biztos hogy igaz...
12/18 A kérdező kommentje:
ne ijesztgessél már!!
2011. nov. 5. 08:24
13/18 anonim válasza:
Szerintem is első alkalommal keress női dokit, vannak már egyre többen...
14/18 A kérdező kommentje:
igen azon vagyok hogy nőit keressek
2011. nov. 5. 08:43
15/18 anonim válasza:
szia kérdező,
sikerült találnod?....
16/18 A kérdező kommentje:
nőit sajnos nem,de anyukámmal beszéltem és ő ajánlott egy dokit akihez ő is jár és azt mondta hogy nagyon rendes szóval legyőzöm a szégyenlőségemet és elmegyek ha már muszáj és mert anyukám is hozzá jár kicsit meg is nyugodtam :)
2011. nov. 7. 15:32
17/18 anonim válasza:
Hát akkor nincs más mint szoritsd össze a fogad és hamar ess túl rajta...
esetleg anyukád is elmehetne veled...
18/18 A kérdező kommentje:
gondolkodtam rajta vagy a barátom :)
2011. nov. 7. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!