ha észreveszik, hogy csak kitömve akkora, akkor te is megálsz a növekedésben, nem csak a melleid a szégyentől.Úgyhogy felejtsd el.
2011. jan. 10. 19:44
12/20 anonim válasza:
De azt mond meg, hogy ennek mi értelme?
Takony 7.-es kölök vagy, minek a nagy mell? Pasizni? 7.-esen? Szánalmas. Hogy szexelni akarsz? Vicces lesz ha lekerül rólad a melltartó és ott a nagy semmi... Szánalmas.
Komolyan, minek?
2011. jan. 10. 19:45
13/20 anonim válasza:
84%-os vagyok.nem gátolja a mellnövekedést,csak hosszútávon nem lesz neki jó.fiú miatt ne tömd ki amúgy,én mondom neked,nem lesz bátorságod levetkőzni előtte : )) ...de ha napi néhány óra viseléstől,főleg ha hétvégén se hordod,akkora gáz később sem lesz,mintha éjt nappallá téve hordanád.no para. : DD
egy orvosjelölt.
2011. jan. 10. 19:46
14/20 anonim válasza:
Kedves,aranyos 19:44-es,aki azt mondta,˝ennek ne higgy!˝
Drágám!Biológia-kémia emelt,genetikai kutatások után,szakmai sikerek után,tizenakárhány évesen fogadd el,hogy én tudom,mit beszélek : ))
szerintem az a szánalmas aki egy gyereket takonynak meg egyébnek nevez névtelenség mögé bújva! Szánalmas vagy! :(
2011. jan. 10. 19:51
17/20 anonim válasza:
Gyereket? 7.-esen elég nagylánynak képzelheti magát ha számára az a legfontosabb, hogy általános iskolában mekkora melle van...
Igen, egy szánalmas gyerek...
2011. jan. 10. 20:00
18/20 anonim válasza:
szerintem az a gáz, hogy itt jópofin páran elmagyarázzátok a ygereknek, hogy persze semmi gond, meg nyugodtan, meg mittomén.Ha magától ennyi esze van hetedikes korára, és ide jön ezzel a kérdéssel, akkor kedve hozzáértők ugyan magyarázzátok már el kis tudatlan fejének mi az amire készül, ne statisztáljatok.Apám!Vagy ti is tömtétek?
2011. jan. 10. 20:04
19/20 anonim válasza:
Igen, szerintem baj, nincsen semmi önbecsülésed...
2011. jan. 10. 20:11
20/20 anonim válasza:
Ne csapd be saját magad! A melled nem lesz nagyobb attól, hogy kitömöd. Fogadd el a cicid olyannak, amilyen, mert egy kis mellű lány is lehet nagyon szép!!!! Ne akarj másnak látszani, mint aki vagy valójában!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!