Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az baj ha kitömöm a mellemet?...

Az baj ha kitömöm a mellemet? (: és nme gátolja az majd a növekedését?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 19:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

nem, de elég butus dolog :)

És nem gátolja a növekedésben...

Arra gondoltál, hogy leszorítja vagy mi? És nem hagy helyet nőni? :D

Mert akkor ezzel az erővel mondhatnám azt is, hogy a gyereknek azért nem nő a lába, mert a cipőben nincs helye :D

2011. jan. 10. 19:30
 2/20 A kérdező kommentje:
xD de hetedikes vagyok,és nem nő.és azrét szeretnék angy mellet. zóval akkro megnyugodtam. tőlle nő. szóval nem hagy neki helyet.
2011. jan. 10. 19:33
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem gàtolja,de miért tömöd ki,hogy nagyobbnak làtszódjon?Majd meg nõ,szerintem még fiatal lehetsz nagyon.
 4/20 anonim ***** válasza:

A hajszálereket leszorítja, ezáltal nem jut megfelelő mennyiségű tápanyag a sejtekhez amik emiatt megállnak az osztódásban.

Igen, ettől kicsi marad a melled.

5/20 anonim ***** válasza:
Nem gátolja a növekedését, ne aggódj! De ha feltünőre kitömöd, akkor ki fognak csúfolni! Hagyd úgy, szép az, hidd el! :)
2011. jan. 10. 19:34
 6/20 A kérdező kommentje:
7.-es.
2011. jan. 10. 19:35
 7/20 anonim ***** válasza:
Egészségügyileg nincs vele baj,ha párnás melltartót hordasz,esetleg annyi,hogy gyengíti a mellizmokat és ˝plötyik˝ lesznek tőle az idő múlásával.én személy szerint mindennapos viseletnek nem ajánlom,de ha nagyon muszáj,akkor nincs semmi komoly ellene szóló érv.
2011. jan. 10. 19:36
 8/20 A kérdező kommentje:
most nem tudom kinek higgyek. xD
2011. jan. 10. 19:37
 9/20 A kérdező kommentje:
szóval nem gátolja?? attól félek hogyolyan lapos leszek felnőttkoromban. de nem midennnap viselem ha hazajövök kiveszem a lmelltartómból a tömőanyagot. meg hétvégénként se viselem,. meg eseténként se.
2011. jan. 10. 19:40
 10/20 anonim ***** válasza:

Ennek ne higgy:

"Egészségügyileg nincs vele baj,ha párnás melltartót hordasz,esetleg annyi,hogy gyengíti a mellizmokat és ˝plötyik˝ lesznek tőle az idő múlásával.én személy szerint mindennapos viseletnek nem ajánlom,de ha nagyon muszáj,akkor nincs semmi komoly ellene szóló érv."

A példa én vagyok, 13 éves korom óta 75B-s sportmelltartót hordok és azóta ugyanakkora amellem, amivel tökéletesen elégedett vagyok. Mindig hordok melltartót, mindenhova, itthon sportmelltartót! Tudod milyen a mellem? Tökéletes, kerek és nem lóg és nem plöttyedt. És 26 éves vagyok!

Ellenben ha nem hordtam volna, már lehet elengedtek volna a kötőszövetek, mivel húzza a gravitáció.

Úgyhogy nyugodtam húzz melltartót ki is tömheted garfield-os zoknival:D A lényeg az, hogy ne hízz és fogyj, mert szerintem az árt a melleknek...na meg a szoptatás és a terhesség is:S

2011. jan. 10. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!