Van valami módszer, hogy felgyorsítsam a hajam növekedését?
ha van olyan hajkeféd, aminek a sörtéinek a végén ilyen kis golyók vannak (azaz nem sérti fel a fejbőrt), akkor fésülködj úgy, hogy a sörték hozzáérjenek a fejbőrödhöz. ez úgymond masszírozza, azaz serkenti a vérkeringést a fejbőrödben, és az jót tesz neki. plusz ha hajat mosol, akkor is masszírozd a fejbőrödet, lehet kicsit erősebben is, amúgy plusz ez azért jó, mert nagyon jó érzés :)
a harmadik vérkeringés fokozó a váltó vizes zuhany, de ezt csak akkor ajánlom, ha edzett vagy e téren, vagy nagyon meleg időben. ezeken kívül én is azt tudom mondani, hogy helyes táplálkozás. ezenkívül kimaradt, hogy lehet kapni hajnövesztő szereket. én egyszer valami herbál, vagy nem tudom milyen nevű hajnövesztő tonikot vettem. csak sajnos nem tudom hogy használt-e volna, mert nagyon büdi volt a sok gyógynövénytől, és inkább odaadtam valakinek...
Én Revalidot szedek, tele van a fejem babahajjal :) Nagyon dús lett és kevésbé hullik. Napi 3 szemet szedek.
2 hónap alatt (én is meglepődtem) nekem 10 (!) cm-t nőtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!