Mire utalhat ha fehér valami van a vizeletemben?
Figyelt kérdés
Tegnap is már láttam fehér valamit de ma több volt.Olyan mint a takony csak fehér.Mi lehet?2009. jan. 30. 15:11
11/17 anonim válasza:
Nem, nem fordul elő, és a hugyútak nyálkahártyája nem válik le, de végképp nem fehér. Amit leírsz, az egyértelműen fehérjevizelés (albuminuria). De persze kérdezgess még vissza 100x, hátha találsz olyan valakit, aki szerint nem az, és akkor elsinkoficálhatod az orvost. De az! Kéne nézni egy t. vizeletet a laborban, és jó lenne UH-gal ránézni a veséidre, hugyútakra, és nőgyógyász is lásson.
12/17 anonim válasza:
Vigyázat! - Attól , hogy szabad szemmel nem látható már az a biz. nagy fehérség, - ez nem jelenti azt , hogy nincs gond.
Amit korábban is is írtam, és más is jelzett, a vizelet laboratóriumi vizsgálat szükséges!
Ilyen tünet mögött komoly ártalom is lehet, ami idejében kezelve "nyom" nélkül gyógyítható, elhanyagolz esetekben pedig veseelégtelenséghez, és állandó művese kezeléshez vezethet, magasvérnyomással,stb.-vel.
Felelős ember nem válaszolhat mást, csak azt hogy irány az orvos!
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Hétfőn megyek dokihoz.Lehet,hogy ezért fáj sokat a hasam?Össze vissza érzek fájdalmat.
Hasam két oldalán,köldököm alatt van mikor felett szúrkál.Petefészkem sokat szúrkál már 1hónapja.Erős sárga színe van a vizeletemnek.Sokat kell pisilnem.
2009. febr. 1. 14:02
14/17 anonim válasza:
Én visszakérdezni szeretnék. Aláírom ,hogy egyből orvos, de mi van akkor ha nekem már évek óta van néha ilyen fehér dolog a vizeletemben. És kb fél éve estem át bár más okból, de egy nagyobb kivizsgáláson, ahol többek között a vesémet is nézték, és vizeletet is teljes vérkép vizelettel, minden féle UH is volt. ÉS mégsen találtak semmit. Mi lehet akkor ez a valami? Engem igazából így nem zavar ,de most azért belémvertétek a parát, mert ha tényleg veseelégtelenséghez vezethet akkor nekem már rég az van ,mert legalább 4 éve vettem ezt észre először.
15/17 anonim válasza:
Az utolsó hozzászóló kérdésére: akkor kéne megvizsgálni a vizeletedet, mikor látható a fehér csapadék benne. Hidd el, hogy az nem lesz negatív. Ha elmondtad volna a nagy kivizsgálásodkor az orvosnak, hogy 4 éve ilyen gondjaid vannak, lehet, hogy célirányosabban vizsgáltak volna. Van olyan, hogy a vese csak átmenetileg ürít fehérjét, de ez még így is betegség lehet.
16/17 anonim válasza:
Igen ,de egyáltalán nem folyamatos. Mondjuk délbe pisilek és abban van,de két óra múlva már nincs. Na mindegy azért elmegyek megemlítem az orvosomnak,mert tuti nem hülyeségből mondjátok.
17/17 A kérdező kommentje:
22:55 válaszoló!Nálam is igy van.Nekem sem folyamatos.Nem mindig van benne fehér.Én is elmegyek dokihoz mert valami bisztos van.
2009. febr. 2. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!