Mennyire súlyos, hogyha terhességi hypertoniával kezelnek 3 szor 2 dpoegyt, és most fehérjét találtak a vízeletemben, de csak egy keresztes ( + )? Na meg nagyon sok fehér vérsejtet.
Na akkor ennek örülök.
Én 23 hetes terhes voltam amikor hypertoniát megállapították.Azóta 3 szor 2 dopegytet szedek.
És tegnapi laborom elszállt, fehérje lett benne, sok a fehérvérsejt, tovább küldték tenyésztésre.
De akkor nem kell aggódnom, ha fehérjét találtak.
Honnan tudom, hogy toxémia- e? A dokim azt mondta Hétfőn beszélünk majd.
Írdd meg kérlek mi történt veletek.
Köszönöm, hogy megírtad mi történt.
Akkor van tapasztalatod. leírom velem mi történt eddig.
23 hetesen hypertonia kialakult.3szor 2 dopegyt.Figyelték a vizeletet, vért vettek, eddig minden rendben volt, és most állítólag felborult az egész vérképem, és fehérjét találtak de csak egy +- es lett, viszont mással is gondd van, fehérvérsejt 91 db meg sok egyéb, ha gondolod átküldöm a labor eredményem szívesen.
beszéltem a dokival, és azt mondta hétfőn megmondja hogyan tovább.
Elvileg nem lehet megint toxémiád, gratulálok a második babához:-)))))))
2. válaszoló vagyok.
Kizárólag akkor beszélünk toxémiáról, ha a meglevő 2 tüneted mellé vizesedsz is! (magas vérnyomás, fehérje a vizeletben, vizenyő)
Ha dagad a bokád, kezed, szemed alatt, vagy hirtelen testsúlygyarapodás lép fel - akkor vizesedésről (ödémáról) beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!