Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan lehet a korai őszülést...

Hogyan lehet a korai őszülést visszafordítani?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
hajfestékkel
2011. jan. 5. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ha nincs kedved 10 évet várni, próbáld ki a

Peparexet hátha segít.

2011. jan. 5. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocsi elírtam: Reparex
2011. jan. 5. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 12 évesen kezdett egyre jobban őszülni. Hiába jártam bőrgyógyászhoz, azt mondta nem tud mit csinálni vele, ezzel együtt kell élnem. Így maradt a festék.
2011. jan. 5. 20:40
 5/6 anonim válasza:

Nem hajfestékek!:

1., Nogrey Lotion

A Mediline-ban a legolcsóbb (Jelenleg 2200Ft körül van egy flakon. Egy évre elegendő kb. 3-4 flakon.). A Herbaházban is olcsó lehet, ha van ott is.

[link]

2., Reparex

[link]

3., Nonimed sampon (Bionet) 250ml Ár: 2 820 Ft

"erős, fényes és sötétebb tónusa van az ősz hajszálaimnak" "47 éves vagyok és 1 éve elkezdett őszülni a hajam. Mivel ismertem már a BIONET termékcsaládot, elkezdtem használni a hajápolót is. Örömmel tapasztaltam, hogy a hajam kezdte visszanyerni eredeti színét, a hajam fésülhetőbb lett, erősödött a hajszálam. Elég, ha hetente egyszer mosom meg, nem úgy, mint a hagyományos samponokkal, amelyektől törékeny lesz a haj, a hajszálak szétnyílnak, ugyanakkor két nap alatt lezsírosodik. Köszönet a BIONET-nek." "Fiatalon gyors ütemben elkezdett őszülni a hajam. Amióta a Bionet hajápoló termékcsaládot használom, jelentősen lelassult a folyamat, szinte megállt." "Kollégám haja erősen zsírosodott, mindemellett elkezdett kopaszodni is. 1 hónapos használat után csodálkozva tapasztalta, hogy nem zsírosodik már a haja és elkezdett nőni a már kopasz területen."

2011. ápr. 4. 14:17
 6/6 anonim válasza:
5. válaszadó! Próbáltad esetleg a felsorolt termékek valamelyikét? Ha igen, milyen hatékonyságúak? Köszi a választ.
2012. okt. 14. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!