Miért tart ilyen sokáig?
Figyelt kérdés
A menstruációm lassan másfél hete tart és én ezt egy kicsit soknak tartom ugyanis nem szokott ilyen hosszú lenni. Mi lehet az oka hogy több ideig tart?2011. jan. 3. 22:01
1/9 anonim válasza:
Jó kérdés. Fel kellene keresned egy orvost.
2/9 anonim válasza:
Nem kezdtél el szedni fogamzásgátlot vagy szedtél de már nem szeded?Mert a gyogszerek bezavarhatnak.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmilyen gyógyszert. Egyéb oka lehet?
2011. jan. 3. 22:17
4/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mikor jött meg először?
5/9 anonim válasza:
Szerintem menj dokihoz ha még nem mulik el pár nap mulva sem,gondolom okozhatja stressz vagy egyéb körülmény is de vannak komolyabb okok is amit nem jo nem észrevenni.
6/9 anonim válasza:
nekemis mindig 10 naposak voltak a menzeszeim. egészsegs voltam
7/9 anonim válasza:
Ha 10 napnál tovább tart, akkor itt az ideje egy látogatásnak a dokinál. Nekem egyszer volt ilyen, a vetélés utáni második mensesem, de akkor az erős is volt, fájdalmas, és darabos. Akkor mondta azt a dokim, hogy előfordul, de ha 10 nap alatt sem múlik el, keressem meg. (Szerencsére nem kellett.)
8/9 anonim válasza:
Okozhatja a hormonháztartás szabályozás megváltozása. Hány éves vagy? Lehet attól is hogy a ciklusod alatt a méh belhártya ,ami leválik menstruációkor túlságosan megvastagodott és ezért tart ennyi ideig.23L
9/9 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
2011. jan. 5. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!