Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért tart ilyen sokáig?

Miért tart ilyen sokáig?

Figyelt kérdés
A menstruációm lassan másfél hete tart és én ezt egy kicsit soknak tartom ugyanis nem szokott ilyen hosszú lenni. Mi lehet az oka hogy több ideig tart?
2011. jan. 3. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Fel kellene keresned egy orvost.
2011. jan. 3. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kezdtél el szedni fogamzásgátlot vagy szedtél de már nem szeded?Mert a gyogszerek bezavarhatnak.
2011. jan. 3. 22:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmilyen gyógyszert. Egyéb oka lehet?
2011. jan. 3. 22:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mikor jött meg először?
2011. jan. 3. 22:18
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem menj dokihoz ha még nem mulik el pár nap mulva sem,gondolom okozhatja stressz vagy egyéb körülmény is de vannak komolyabb okok is amit nem jo nem észrevenni.

2011. jan. 3. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:
nekemis mindig 10 naposak voltak a menzeszeim. egészsegs voltam
2011. jan. 3. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha 10 napnál tovább tart, akkor itt az ideje egy látogatásnak a dokinál. Nekem egyszer volt ilyen, a vetélés utáni második mensesem, de akkor az erős is volt, fájdalmas, és darabos. Akkor mondta azt a dokim, hogy előfordul, de ha 10 nap alatt sem múlik el, keressem meg. (Szerencsére nem kellett.)
2011. jan. 4. 10:08
 8/9 anonim válasza:
Okozhatja a hormonháztartás szabályozás megváltozása. Hány éves vagy? Lehet attól is hogy a ciklusod alatt a méh belhártya ,ami leválik menstruációkor túlságosan megvastagodott és ezért tart ennyi ideig.23L
2011. jan. 4. 19:30
 9/9 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
2011. jan. 5. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!