Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi oka lehet hogy ilyen...

Mi oka lehet hogy ilyen sokáig tart a vérzésem?

Figyelt kérdés

A gond az hogy már 11 napja megvan.Eddig semmi baj nem volt a menstruációm során és semmilyen gyógyszert nem szedek ami befolyásolhatná a hormonrendszeremet.

Szóval ha vki tudna nekem segíteni, vagy tanácsot adni, hogy mit tegyek azt megköszönném. Amúgy 19 éves vagyok.

2010. júl. 24. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Terhesség kizárva? Ha igen, akkor lehet petefészekciszta pl. Leírnád pontosan, hogy mennyire van meg a vérzésed ( mint mondjuk 2.nap vagy mint az utolsó napokon) , vannak-e fájdalmaid stb. ?
2010. júl. 24. 16:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Mindig védekeztünk óvszerrel és mindig ellenőriztük is. Amúgy az első 5 nap teljesen rendben volt és amikor azt hittem hogy vége van a 6. napon újra erősen elkezdett vérezni. Majd most a 10.-11. napon csak kevesebb inkább barnás színű de nem pecsételős vérzésem volt.És az alhasi tájékom is fáj egy kicsit.
2010. júl. 24. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok megint. Nekem 2 hónapja volt hasonló gondom, de nekem nem tartott ilyen sokáig, csak 8 napig, ( 5 helyett), iszonyatos alhasi fájdalom is társult hozzá, se menni, se ülni, se állni nem tudtam. Elmentünk maszek nőgyógyászhoz, azt mondta petefészek ciszta. Írt fel fogamzásgátlót, azt mondta , mivel még nem akkora a ciszta, hogy meg kelljen műteni a fogamzásgátlótól el fog múlni, illetve írt fel vmi gyulladáscsökkentőt. Sztem menj el te is, biztos, ami biztos alapon! Nem megijeszteni akartalak, csak fontos, hogy időben menj orvoshoz! 17L
2010. júl. 25. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!