Mi oka lehet hogy ilyen sokáig tart a vérzésem?
Figyelt kérdés
A gond az hogy már 11 napja megvan.Eddig semmi baj nem volt a menstruációm során és semmilyen gyógyszert nem szedek ami befolyásolhatná a hormonrendszeremet.
Szóval ha vki tudna nekem segíteni, vagy tanácsot adni, hogy mit tegyek azt megköszönném. Amúgy 19 éves vagyok.
2010. júl. 24. 16:07
1/3 anonim válasza:
Terhesség kizárva? Ha igen, akkor lehet petefészekciszta pl. Leírnád pontosan, hogy mennyire van meg a vérzésed ( mint mondjuk 2.nap vagy mint az utolsó napokon) , vannak-e fájdalmaid stb. ?
2/3 A kérdező kommentje:
Mindig védekeztünk óvszerrel és mindig ellenőriztük is. Amúgy az első 5 nap teljesen rendben volt és amikor azt hittem hogy vége van a 6. napon újra erősen elkezdett vérezni. Majd most a 10.-11. napon csak kevesebb inkább barnás színű de nem pecsételős vérzésem volt.És az alhasi tájékom is fáj egy kicsit.
2010. júl. 24. 17:09
3/3 anonim válasza:
Első vagyok megint. Nekem 2 hónapja volt hasonló gondom, de nekem nem tartott ilyen sokáig, csak 8 napig, ( 5 helyett), iszonyatos alhasi fájdalom is társult hozzá, se menni, se ülni, se állni nem tudtam. Elmentünk maszek nőgyógyászhoz, azt mondta petefészek ciszta. Írt fel fogamzásgátlót, azt mondta , mivel még nem akkora a ciszta, hogy meg kelljen műteni a fogamzásgátlótól el fog múlni, illetve írt fel vmi gyulladáscsökkentőt. Sztem menj el te is, biztos, ami biztos alapon! Nem megijeszteni akartalak, csak fontos, hogy időben menj orvoshoz! 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!