Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sokáig lesz még pecsételős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokáig lesz még pecsételős vérzésem? És mi a különbség közte?

Figyelt kérdés

10 napja szedem a Dienille fogamzásgátlót. Kb 3 napja pecsételős vérzésem van amit ír is a tájékoztatóban hogy ilyen előfordul. Csak ott a gond hogy azt is írja hogy általában ez 3 csomag után szűnik meg. Egyik kérdésem az lenne, hogy nektek volt már ilyen tapasztalatotok, és ha igen akkor meddig tartott?

Másik kérdésem pedig az lenne hogy mi a különbség a pecsételős vérzés és az áttöréses vérzés között?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2011. márc. 18. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Általában a 2. levélnél megszűnik, nálam is így volt, az áttöréses erősebb szerintem.
2011. márc. 18. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a milligesttel jártam így. Az első levél 5. napjától végig vérezgettem az egész hónapot.Kétségbe voltam esve de itt megnyugtattak,hogy el fog múlni.Igazuk lett.:) 2. hónaptól már semmi gondom nem volt. Kitartás,szerintem a következő levéltől nálad is rendben lesz minden.Ha mégsem akkor irány vissza a dokihoz mert ez a gyógyszer nem jó neked!
2011. márc. 18. 19:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2011. márc. 18. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!