Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon sok ilyen kérdés van....

Nagyon sok ilyen kérdés van. De olvassátok el kérlek. (? )

Figyelt kérdés

14 éves vagyok.Nagyon kicsik a melleim.Az osztályban nekem a legkisebbek,sőt csak nekem vannak ennyire kis melleim.

Engem nagyon zavar,teljes mértékben önbizalom-hiányom van tőle.:(

Nem is az a legnagyobb probléma,hogy a fiúk megszólnak emiatt(volt pár alkalom,de szerencsére nem cikiznek).

Hanem..akárhova megyek,strand,bulik,úgy érzem magam,mintha nem jelentenék annyit,mint a többiek,pedig tudom,hogy nem így van.

Anyukámnak sincs nagy melle,nekem sem lesz,de legalább átlagos lenne..

2010. dec. 29. 22:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
Lányok értsétek meg minden lány más időben fejlődik! Van akinek előbb nő a melle, van akinek később! Ne azt nézzétek, hogy a többi lánynak mekkora cicije van, a saját melleteket fogadjátok el olyannak, amilyen. Ne akarjatok tini korban óriás melleket! Végül de nem utolsósorban, egy kis mellű lány is lehet nagyon szép!
2010. dec. 30. 07:51
 12/12 anonim ***** válasza:

22:50-es vagyok.

Mégis mit vársz? Azzal jobb lesz, ha mindenki megnyugtat, hogy "ne aggódj, majd megnő".

Lehet, hogy nem fog megnőni. Nekem sem nőtt már jó ideje, valószínűleg nem is fog, pedig már 20 vagyok.

Kicsi mellekkel is lehet élni, nem kell belőle ekkora katasztrófát csinálni.

Baromi sokra mész vele, hogy tizen beírják, hogy "úgyis megnő".

De ha neked ez kell, akkor tessék:

Ne aggódj, meg fog nőni!!!!!!

2010. dec. 30. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!