Nagyon sok ilyen kérdés van. De olvassátok el kérlek. (? )
14 éves vagyok.Nagyon kicsik a melleim.Az osztályban nekem a legkisebbek,sőt csak nekem vannak ennyire kis melleim.
Engem nagyon zavar,teljes mértékben önbizalom-hiányom van tőle.:(
Nem is az a legnagyobb probléma,hogy a fiúk megszólnak emiatt(volt pár alkalom,de szerencsére nem cikiznek).
Hanem..akárhova megyek,strand,bulik,úgy érzem magam,mintha nem jelentenék annyit,mint a többiek,pedig tudom,hogy nem így van.
Anyukámnak sincs nagy melle,nekem sem lesz,de legalább átlagos lenne..
Nekem sem jobb.. nekem 12 évesen már C-s mellem van :S
de tuti hogy nőni fog..még a te melled IS :D
És mi a kérdés?
Mert a szövegben egy darab kérdőjelet sem sikerült felfedeznem
És tényleg. Sok ilyen kérdés volt már, és még mindig ugyanaz a válasz:
Vagy elfogadod, vagy elkezdesz gyűjteni műtétre.
Ha szerencséd van, akkor talán nőni fog, de ha minden nőnek kicsi a családban, akkor ne reménykedj.
Még mindig nem találtak fel semmilyen csodaszert, gyógynövényt, kenőcsöt, masszázst stb-t, ami megnövelné.
Sok lány él kis mellekkel. Őszintén kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életben.
De azért most már elég lesz ezekből a kérdésekből. Van kereső, felesleges minden nap új kérdést kiírni.
Ne haragudj, én ellent kell mondjak. Hasonló problémával küszködtem, és azóta sem nőtt meg. Persze mit vártam, anyukámnak sem nagy. Ez alkati dolog.
Ha nagyon zavar, akkor bátran tegyél ellene. Ma már szuper melltartókat lehet venni, amivel 1-2 méretet lehet csalni. Buliban mélyen dekoltált felsőben is jól mutat, ha megfelelő melltartót veszel, de egy kis pirosítóval is lehet optikailag segíteni rajta.
De a legtöbbet az segít, ha nem stresszelsz ezen. Akkor senkinek nem ez fog feltűnni, hanem az, hogy milyen vidám vagy :)
Tornagyakorlatokkal lehet növelni a mellizmot.
Nekem nagyok a melleim (75D), viszont semmi formájuk... nem mondom, hogy lógnak, mert nem lógnak, de a bimbóudvarom kitüremkedik, kivéve ha fázom.
Én mindig azt kívántam, hogy bárcsak kisebb, de legalább formás mellem lenne.
De azt mondom, hogy ne izélj ezen, végül is az én mellem is tetszik valakinek, a tiedet is szeretni fogja valaki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!