Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Feldolgozva v Feldolgozás...

Feldolgozva v Feldolgozás alatt? Ki érti ezt. Felvételivel kapcsolatos kérdés! LÉGYSZI OLVASSÁTOK EL!

Figyelt kérdés
Elektronikusan jelentkeztem.De lehet hogy megbántam.Július 8-ig lehetett feltölteni a dokumentumokat azonban én július 6-ig nyaraltam gondoltam majd 7-én feltöltöm a dokumentumokat fel is töltöttem és nyugodtan vártam, hogy értesítsenek a pontjaim állásáról.Meg is jött az e-mail. Azt vettem észre hogy a tanulmányi pontom 0 azaz nulla pont hiába feltöltöttem minden dokumentumot.De a 12-es jegyeimet nem írták be.Az e-felvételin a dokumentumok résznél feldolgozás alatt áll a 12-es bizonyitványom, mert már csak ez hiányzik.Viszont a felvi.hu-n simán csak ha a pontjaimra kattintok ott feldolgozva szó szerepel.Most akkor melyik mutatja a valós értéket?
2010. júl. 17. 13:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hívd fel őket...
2010. júl. 17. 13:41
 2/12 anonim ***** válasza:
azért van 0 pontod, mert a pontkiíró rendszert már beállították, viszont az eredményeid még nem dolgozták fel. Teljesen valószerű, hogy ha utolsó előtti napon töltötted fel, akkor még nem dolgozták fel. Én az e-felvis résznek hinnék a helyedben.
2010. júl. 17. 13:42
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Az lemaradt, hogy az érettségi pontom pedig már kikerült csak a tanulmányi 0 pont.De az érettségi pontom meg elég gyenge lett:(Szted még így is várjak?Hívni meg hívnám őket csak foglalt:S
2010. júl. 17. 13:53
 4/12 A kérdező kommentje:
És bocsi a helyesírásért csak ideges vagyok:(
2010. júl. 17. 13:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Legközelebb úgyis csak hétfőn tudod őket hívni, addig foglalt lesz.

Szerintem még ha egyszerre is töltötted fel őket (érettségit és a gimis bizit) akkor is lehet, hogy nem egyszerre dolgozzák fel őket. Hétfőig változás szerintem nem lesz, én kedden hívnám fel őket, ha nem történik semmi hétfő estig. De úgyis leráznak majd, hogy nyugiii feldolgozás alatt van :)

2010. júl. 17. 14:01
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeid:) És mi lesz ha 0 pont marad?Akkor lehet fellebezni?vagy szerinted mit tegyek ha úgy marad?
2010. júl. 17. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:

Nyugi, Nekem is 0 pont, én az utolsó pillanatban (2 nappal a határidő előtt) adtam fel az elsőbségi levelet... mondjuk engem annyira nem izgat, mert nagyon kevés pontom lett, tuti nem vesznek fel, de szerintem ne izgulj, fel lesz az dolgozva, de rengeteg van...

SOK SIKERT, és szurkolok, hogy felvegyenek! :)

2010. júl. 17. 14:22
 8/12 anonim ***** válasza:
*elsőbbségi, bocsi, siettem :D
2010. júl. 17. 14:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha már ilyen jó megfigyelőképességed van, az e-felvin miért nem tudod elovasni a piros betűs részt? Direkt ezért emelték ki, de ezek szerint ha 48-as, félkövér betűmérettel szerepelne ott, akkor sem olvasná el senki.

A dokumentumok feldolgozása július 22-ig tart, nem értem mi itt a probléma, folyamatosan dolgozzák fel az adatokat. Azt meg ne várd, hogy 1 hét alatt feldolgozzanak mindent, nekem 4 hét után váltott át feldolgozvára, és még sem szenvedtem.

Az e-felvi-nek higgy, ne a felvinek.

Ha zavar, akkor hívd fel őket és meg van oldva minden.

2010. júl. 17. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Jahh, amúgy ha postán adod fel, akkor sem lenne másképp a dolog, sőt valószínűleg a többi dokumentumod sem lenne feldolgozva.
2010. júl. 17. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!