Feldolgozva v Feldolgozás alatt? Ki érti ezt. Felvételivel kapcsolatos kérdés! LÉGYSZI OLVASSÁTOK EL!
Legközelebb úgyis csak hétfőn tudod őket hívni, addig foglalt lesz.
Szerintem még ha egyszerre is töltötted fel őket (érettségit és a gimis bizit) akkor is lehet, hogy nem egyszerre dolgozzák fel őket. Hétfőig változás szerintem nem lesz, én kedden hívnám fel őket, ha nem történik semmi hétfő estig. De úgyis leráznak majd, hogy nyugiii feldolgozás alatt van :)
Nyugi, Nekem is 0 pont, én az utolsó pillanatban (2 nappal a határidő előtt) adtam fel az elsőbségi levelet... mondjuk engem annyira nem izgat, mert nagyon kevés pontom lett, tuti nem vesznek fel, de szerintem ne izgulj, fel lesz az dolgozva, de rengeteg van...
SOK SIKERT, és szurkolok, hogy felvegyenek! :)
Ha már ilyen jó megfigyelőképességed van, az e-felvin miért nem tudod elovasni a piros betűs részt? Direkt ezért emelték ki, de ezek szerint ha 48-as, félkövér betűmérettel szerepelne ott, akkor sem olvasná el senki.
A dokumentumok feldolgozása július 22-ig tart, nem értem mi itt a probléma, folyamatosan dolgozzák fel az adatokat. Azt meg ne várd, hogy 1 hét alatt feldolgozzanak mindent, nekem 4 hét után váltott át feldolgozvára, és még sem szenvedtem.
Az e-felvi-nek higgy, ne a felvinek.
Ha zavar, akkor hívd fel őket és meg van oldva minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!