Lehet, hogy nemsokára meg fog jönni?
Ja és kérlek titeket, olyanokat nem kérek, hogy nincs benne semmi jó, szenvedni fogok, stb!
Na szóval, már nagyon várom, hogy megjöjjön. 12 éves vagyok. Fehérfolyásom már 2 éve van, szőrös vagyok. És most nagyon, nagyon fáj a hasam. De inkább a hasam alsó része. Ez lehet előjel?
először is nyugodj meg, teljesen normális a barnás váladék! nekem is olyan volt az első menzeszem, gyakorlatilag 3 napig nem is jött rendes vér.
ja, és gratula a nagylánysághoz! :D üdv a körben :P
LOL! a kezdeti lelkesedést, hogy leváltotta egy kis folyás XD istenem, én észre se vettem, mikor először megjött. már tiszta vér volt a bugyim, akkor se azért mentem el wc-re, mert furcsa érzésem volt, hanem pisilni. aztán pánik szerűen kiabáltam ki a barátnőimnek, hogy gyorsan egy betétet, vagy valamit adjanak már, mert válság helyzet van :D aztán már csak röhögtünk. na ezért jó csoportosan pisilni menni ;)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!