Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hogy meg fog jönni...

Lehet hogy meg fog jönni nemsokára? Mit tegyek? 11/L

Figyelt kérdés

Nem sokára kb 1 hónap múlvan 12 éves leszek

Nem tudom hogy ez menstruálási tünetek,mert nekem még nem jött meg.

Ezek a tünetek:mellfájás,enyhe alhasi fájdalom,fehér folyás ingadozása (párszor kimarad)

szeméremszőrzet fájása.

2010. jún. 17. 19:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
a szemérem szőrzeted nem fáj:) maximum gyantázáskor... alatta a szeméremajkak fájhatnak. igen, fel kell rá készülnöd, megjöhet:)
2010. jún. 17. 19:17
 2/23 anonim ***** válasza:
váltás fehérnemű a táskádba, és pár betét és használj tisztasági betétet ;)
2010. jún. 17. 19:18
 3/23 A kérdező kommentje:

ezekkel a tünetekkel sztetek hány napon=hónapon belül fog megjönni?

tudom hogy nem igazán lehet belöni de félek hogy ne apámnál jöjjön meg én vok ott az egyedüli lány és 4 fiú vesz körül

2010. jún. 17. 19:21
 4/23 anonim ***** válasza:
77%
SZEMÉREMSZŐRZET FÁJÁSA ezen beszarok:D
2010. jún. 17. 19:34
 5/23 A kérdező kommentje:
értelmes választ kértem!
2010. jún. 17. 19:35
 6/23 anonim ***** válasza:

hát.. ezt nem lehet belőni:/

pár hét vagy hónap. amugy igen is fájhat. de a tüsző xD

2010. jún. 17. 19:38
 7/23 anonim válasza:
50%
áá :D:D
2010. jún. 17. 19:39
 8/23 anonim ***** válasza:
Beszéld meg anyukáddal, hogy mit tegyél. Kérd meg hogy mutasson meg mindent, és együtt készüljetek fel, így nem fog váratalnul érni. Esetleg ő beszélhetne apuddal is. Használj tisztasági betétet. Megértelek, én is egyedül voltam lány a családban.
2010. jún. 17. 20:03
 9/23 A kérdező kommentje:
köszikie!
2010. jún. 17. 20:11
 10/23 anonim ***** válasza:

Könyörgöm miért kell azon nevetni ha egy 11 éves lány ilyet ír?! Mindenki értette mire gondol, ennyi.

Nekem ugyanez volt 12-13 évesen, de még 1-2hónapig nem jött meg. Aztán egyszer igen, de azt vmi miatt nem mertem elmondani anyukámnak:D Utána 1-2 hónapig megint semmi és jött a nyár. Pont mikor balcsira indultunk akkor jött meg...persze ezt már megbeszéltem anyummal, ő meg lerendezte a többit a család fiú tagjaival - akik különösebben nem szóltak hozzá a dologhoz, úgyhogy semmi gáz nem volt.

Szóval szerintem is nyugodtan mondd el (akár már most) anyudnak, hogy milyen jeleket észlelsz magadon:)

2010. jún. 17. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!