Lehet hogy meg fog jönni nemsokára? Mit tegyek? 11/L
Nem sokára kb 1 hónap múlvan 12 éves leszek
Nem tudom hogy ez menstruálási tünetek,mert nekem még nem jött meg.
Ezek a tünetek:mellfájás,enyhe alhasi fájdalom,fehér folyás ingadozása (párszor kimarad)
szeméremszőrzet fájása.
ezekkel a tünetekkel sztetek hány napon=hónapon belül fog megjönni?
tudom hogy nem igazán lehet belöni de félek hogy ne apámnál jöjjön meg én vok ott az egyedüli lány és 4 fiú vesz körül
hát.. ezt nem lehet belőni:/
pár hét vagy hónap. amugy igen is fájhat. de a tüsző xD
Könyörgöm miért kell azon nevetni ha egy 11 éves lány ilyet ír?! Mindenki értette mire gondol, ennyi.
Nekem ugyanez volt 12-13 évesen, de még 1-2hónapig nem jött meg. Aztán egyszer igen, de azt vmi miatt nem mertem elmondani anyukámnak:D Utána 1-2 hónapig megint semmi és jött a nyár. Pont mikor balcsira indultunk akkor jött meg...persze ezt már megbeszéltem anyummal, ő meg lerendezte a többit a család fiú tagjaival - akik különösebben nem szóltak hozzá a dologhoz, úgyhogy semmi gáz nem volt.
Szóval szerintem is nyugodtan mondd el (akár már most) anyudnak, hogy milyen jeleket észlelsz magadon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!