Lehet, hogy nemsokára meg fog jönni?
Ja és kérlek titeket, olyanokat nem kérek, hogy nincs benne semmi jó, szenvedni fogok, stb!
Na szóval, már nagyon várom, hogy megjöjjön. 12 éves vagyok. Fehérfolyásom már 2 éve van, szőrös vagyok. És most nagyon, nagyon fáj a hasam. De inkább a hasam alsó része. Ez lehet előjel?
ja és a legfontosabbat kihagytam:
Na szóval érdekelt, hogy milyen a tampon, és kipróbáltam.
Amikor kihúztam láttam, hogy valami barna valami volt rajta. Ez kb. egy órája volt. De azóta semmi sincs. Ez normális? Mi ez?
Jaj, de száraz hüvelybe ne dugdoss száraz tammpont!
Felsérthetted egy picit a hüvelyed, estleg a szűzhátyád, attól volt véres.
köszi a "biztatást"!
És az a barna mi lehetett? Valami betegség?
Olyan volt, mint a széklet?
Akkor mégvalószínűbb, hogy meg fog jönni. Általában a lányok első menstruációja előtt 1-2 nappal olyan vér távozik belőlük.
Ne lepődj meg, ha a bugyid is olyan lesz. Olyan, mintha kaki lenne szétkenve rajta.
Ha a bugyidon is van és tényleg nem sértetted meg magad a tamponnal, akkor de. :)
Lehet, hogy holnap rendes vér jön, vagy még ma este. De az is lehet, hogy csak 1-2 hónap múlva lesz normális vérzésed. De a hormonrendszered kezd átállni, ez biztos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!