Mensi alatt más nö sem fürdik? A barátnöm azt mondta nem fürik mensi alatt csak utána. De mégse betegg nem is büdös nem értem hogy van ez?
Figyelt kérdés
5 napig nem fürdik. dezodort hasznal és annyi persze nem szexelünk mensi alatt de fura hogy nem fürdik meg vagy ez a normális?2010. dec. 19. 14:26
31/38 anonim válasza:
Hiába durcizik,mert nincs igaza...Mutasd meg neki a válaszokat.
32/38 anonim válasza:
33/38 anonim válasza:
Ameddig jó az immunrendszere addig nincs gond, mert a fertőzésekkel szemben védett. Amint legyengül az immunja, amire nagyvárosban nagy az esély, akkor fenyegeti csak veszély. Rendkívül erős immunitással rendelkezhet. Szerintem, ő tudja mit csinál és miért. Csak megjegyezném, hogy a dezodornak nagyon erős károsító hatása van. A napi rendszeres tusolás jól megválasztott szappannal, nem okoz károkat. Ami károsíthat az a szappan és nem a víz.
34/38 Kriszti83 válasza:
Menszesz alatt én sem fürdök, de ZUHANYZOK, egy nap akár többször. A higiénia nagyon fontos ezeken a napokon is, szóval a barátnőd érdekesen gondolkodik erről...
35/38 tetris válasza:
Hát ez őrület!! Orvosira jár, de nem érzi a szükségét tisztálkodni a mensi alatt?
Hát azt nekem ne mondja senki, hogy nincs szaga! Pláne a vége felé, amikor már múlandóban van!
Fogat mosni szokott? VAgy azt is kihagyja?
Mit szól ehhez a párja?
36/38 anonim válasza:
Ez borzasztó. Én amikor menstruálok naponta 2-3-szor zuhanyzom.. Ú, én azt nem merem elképzelni, hogy egy hétig nem zuhanyozok.
38/38 anonim válasza:
Mossa már a pennáját a nagysága,vagy még mindig rohassza szegényt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!