Mensi alatt más nö sem fürdik? A barátnöm azt mondta nem fürik mensi alatt csak utána. De mégse betegg nem is büdös nem értem hogy van ez?

OFF!
Egyébként nincs olyan, hogy "orvosi főiskola"...

Mintha az én sógornőmről és anyósomról írtál volna.
Boldog 21. század...

Tényleg furcsa, főleg, hogy orvosira jár.
Gyerekkorunkban nekünk sem volt fürdőszobánk, és ahol volt, ott is csak hétvégeken volt fürdés. De ennek 35-40 éve!!!
Mi is hétköznap sparhelten, később gáztűzhelyen melegítettük a vizet, és egy jó nagy lavórban először felülről derékig, majd beleguggolva az intim testrész, beleállva a lábak. Hétvégenként az üstben lett víz melegítve, és a nagy horganyzott kádban fürödtünk. Akkor sem voltak koszosak, büdösek az emberek, meg korábban sem. Víz, szappan, lavór, törülköző elég volt, de nem lehetett esti mosdás nélkül lefeküdni aludni.
Mikor 10-11 éves voltam, anyukám felvilágosított, és akkor kötötte a lelkemre, hogy ha majd nagylány leszek, a menzesz napjain még jobban oda kell figyelni az intim tisztálkodásra. Akkor még nem volt tampon, egészségügyi betét, vattát használtunk. Jujj, de pocsék volt!!! De nem volt senki sem büdös. Nyáron, mikor meleg volt, naponta 3x kellett alulról lemosnom magam, pont a vatta használata miatt.
Elolvashatnád a barátnőddel az érkezett válaszokat, kár hogy nem lehet. Tudom, nem akarod megsérteni, szereted, de valahogy próbálj beszélni vele a higiéniáról. Tényleg nagyon könnyen fertőzést kaphat. Sok sikert!!!

Nem lehet hogy félre értettél valamit?
Egy héten én is egyszer fürdök, a többi napon zuhanyozni szoktam. Nem lehetséges,hogy náluk is így működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!