Mensi alatt más nö sem fürdik? A barátnöm azt mondta nem fürik mensi alatt csak utána. De mégse betegg nem is büdös nem értem hogy van ez?
Figyelt kérdés
5 napig nem fürdik. dezodort hasznal és annyi persze nem szexelünk mensi alatt de fura hogy nem fürdik meg vagy ez a normális?2010. dec. 19. 14:26
11/38 anonim válasza:
Nem úgy értette, hogy nem fürdik, hanem zuhanyozik? Ilyenkor nem is szabad kádban fürdeni, de mindenképpen tisztálkodni kell.
12/38 anonim válasza:
Igen, az betét. Komolyan okos lány. Jézusom. Az a legszomorúbb az egészben, hogy nincs, aki elbeszélgessen vele. Az anyja nevelte ilyennek, gondolom ő ezt tartja normálisnak. Nem tudom, milyen a viszony közte és anyukád között, esetleg ő. Vagy te. Valakinek muszáj lenne beszélnie vele. Vagy mutasd meg neki az oldalt. Vagy nem tudom.
13/38 anonim válasza:
14:44
A tusolás is fürdés (tisztálkodás) te észlény. A kérdező úgy érti, hogy a barátnője vizet sem lát 5 napig, magyarul koszosan fekszik le minden este, ameddig menstruál. :S
14/38 anonim válasza:
Szerintem csak félreértettétek egymást! Úgy értette, hogy nem fürdik, hanem zuhanyzik. Kizártnak tartom, hogy valaki ennyire igénytelen legyen. Nah meg ha 5 napig nem tisztálkodik, semmire nem megy a dezodorral. Sztem zuhanyzik olyankor.
15/38 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de véletlenül nem valami etnikumhoz tartozik. Mert ott valóban ez a szokás, de csak a nagyon alja népeknél, nem hinném, hogy ő ebbe tartozik. Egyébként ez nem normális dolog, szerintem ajánlj neki egy jó nőgyógyászt, aki maximálisan felvilágosítja, hogy micsoda bakteriális eredetű fertőzéseket tud összeszedni.
16/38 anonim válasza:
Szerintem is (legalábbis nagyon remélem) félreértés történt. Talán nem kádfürdőt vesz ilyenkor, hanem zuhanyzik. Ez nagyon helyes, így kell csinálni, a kádfürdő veszélyes, nem helyes menstruáció esetén.
Viszont ha nem tusol, sőt, még csak nem is "cicamosdik" (jó hülye szóalkotásXD), az szégyenletes dolog. Igénytelen és fertőzésveszélyes.
17/38 anonim válasza:
régen nem fürödtek mensi alatt, mert akkor még folyókban történtek az ilyen fürdések, és ugyebár a folyóban sok élőlény él, amik könnyen fertőzést okozhatnak ilyenkor. De manapság már lehet zuhanyozni is és fürödni is. Beszélj vele erről, h. zuhanyozhat meg minden...sok szerencsét
18/38 anonim válasza:
akkor kellene pedig a legjobban időt szánni a tisztálkodásra.nem fürödni kell hanem zuhanyozni!
19/38 A kérdező kommentje:
22 éves. és nem tusol mert látnám ha menne most itt van nálunk.ott kezdödött az egész fura dolog (itt jár fösulira (orvosi...)hogy kinn voltunk a szüleinél egy falu debrecentöl nem messze erdélyben mikor eljött az este akkor joéjszakát kivantak és mindenki ment lefeküdni. aztan az ágyban kérdem a barátnömtöl hogy reggel szokás a fürdés vagy hogy van. és erre mondta hogy hetente stb. de ő pesten mensit kivéve fürdik mikor itt van legalábbis nálam.erdélyben egyébként ugy melegitik ök a vizet nem is a csapbol jön nekik.szeretem ezt a lányt de nem értem. és divatosan öltözködik meg minden de le vagyok most döbbenve.anyámnak nem merek szólni majd talán én megpróbálom finoman
2010. dec. 19. 14:57
20/38 anonim válasza:
Orvosira jár és nincs tisztában a dolgokkal??? Érdekes :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!