Mensi alatt más nö sem fürdik? A barátnöm azt mondta nem fürik mensi alatt csak utána. De mégse betegg nem is büdös nem értem hogy van ez?

hát ez elég érdekes. Én fürdök mensi alatt, ha véletlen átázok, akkor többször is egy nap. nem kádban, hanem zuhanyzóban.
Elég furcsa a csaj, de ha neki jó így, hát egészségetekre.

A barátnőd nagyon buta!!! Fokozottan kell ügyelni a tisztálkodásra, mivel a mensi alatt nyitott a méhszáj, könnyen fertőzés alakulhat ki. Ezért ajánlják a zuhanyozást, még azoknak is, akik a kádban fürdést részesítik előnyben.
Nem normális dolog, ha ezeken a napokon pont e legfontosabb dolgot hagyja ki.
Szerencséje van, hogy nem bűzlik, és nem kapott még fertőzést. Valaki felhívhatná a figyelmét arra, hogy a tűzzel játszik!!!

Nem fürdik? Jézus Mária a barátnőd nem normális. :S Eltudod te képzelni, hogy 5 napig ott "rohad" a vér a p*náján? Úristen, hogy lehet ennyire igénytelen valaki egy ilyen országban. (úgy értve, hogy azért nem vagyunk annyira elmaradva, hogy nincs csapvíz, csak folyó)
Undorító amit csinál, pont ilyenkor kell jobban megmosni vízzel ott lent, hogy ne száradjon rá a vér, meg ne álljon ott és ne büdösödjön. Gondold el milyen állott szaga van a több napos vérnek ott, főleg, hogy meleg nedves helyen van. :S
Jézusom milyen emberek vannak.....

amit használ arra az van irva always night kék szinü nem tudom az betét e?
erdélyi származás vannk még fura szokásai most itt van nálunk megvan neki és 3. napja nem fürdik csak dove nevezetüt ken a honaljara. de bugyibol minden nap masikat vesz fel

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!