Génia 92 hüvelyhelyreállító után irrigálhatok tejsavval?
Figyelt kérdés
Ha igen mennyi idővel utána? Már másnap lehet vagy várjak egy pár napot?2010. dec. 13. 09:57
1/4 Kondor Judit válasza:
Nekem a nő doki mondta,hogy nagyon ritkán csináljam,mert nem egészséges,még ha azt is mondják,hogy egészséges.De kérd ki egy nődoki véleményét.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem ő javasolta, hogy hetente egyszer és szex után is kell, mert nagyon sűrűn elkapok ezt-azt. Csak most is túl vagyok egy aplikátoros kúrán, azután menstruáltam és most használom a hüvelyhelyreállítót, hogy mindent tegyen rendbe, 10 napig. És szeretném utána kimosni a szervezetemből mindazt amit esetleg az aplikátoros krémből és a vérből fentmaradt, mert már nagyon régen kűzdök ezzel és annyira örülnék már neki ha nem kapnám vissza. Ezért mindent megteszek. Nődokihoz majd 20-án tudok menni akkora fogy el a hüvelykúp.
2010. dec. 13. 10:32
3/4 Kondor Judit válasza:
A párodat is kezelik?Mert ő is vissza fertőzhet.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen kapott ő is krémet, de tök felesleges, mert nem voltunk együtt azóta, így nincs megferdőzve, de ennek ellenére le van kezelve.
2010. dec. 15. 09:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!