Helyes tamponhasználat?
Figyelt kérdés
Ti mennyi idei használtok tampont?2009. jan. 20. 13:58
1/9 anonim válasza:
vérzés erősségétől és a tampon méretétől függ, de max. 6-7 óra, kivéve éjszaka
2/9 anonim válasza:
a dobozban lévő használati utasításban is le van írva,hogy maradhat akár 8 órán keresztül is,de ha ezt megerősítem,kemény lepontozást kapok a sok okostól:D ami nem érdekes,de itt 2 óránál úgyse fognak többet írni.. :)
egyébként majd elsőre kitapasztalod,ez vérzéstől is függ.ha elkezted használni,és van egy olyan érzésed hogy megtelt,nézd meg első időkben hogy mennyire telt meg.így kitapasztalod hogy milyen gyakorisággal cseréld.
3/9 anonim válasza:
Az orvosok szerint max négy óra...utána elkezd mindenfélét csinálni a vér...például rohadgatni meg baktériumokat termelni...meg hasonlók! A lényeg hogy tiszta kézzel cseréld ki!
4/9 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak, fogod érezni mikor telt meg. Olyan érzés mintha folyna valami kifele a hüvelyedből és ha nem szorítanád a lábad akkor kifolyna a fehérneműre. Bocsi a nyers fogalmazásért, de csak így tudom megmagyarázni. Szóval a 2 óra az nem reális, nekem amikor nagyon erős a vérzésem, ez a második nap, akkor is kibír 5 órát legalább. De MINDIG teszek betétet be, nappal és éjszaka is, mert volt már olyan hogy nem volt lehetőségem cserélni, vagy vásárolni voltam, és madzagig átázott a tampon. Ilyenkor kell a betét, hogy a foltokat felfogja. Sok sikert!
5/9 anonim válasza:
Rohadni a vér? 4 óra után? Az az orvos aki ilyet mondott biztos zsibin vette a doktoriját. Én egész éjszakát végigalszok egyetlen tamponnal, ami körülbelül 8 óra hossza, és reggel amikor kicserélem semmi bajom nincsen.
6/9 anonim válasza:
Nekem meg olyan erős a vérzés mindig, hogy a legnagyobb O.B. Extra Plusz tamponnal is max. 3 óráig birom. Éjszaka is. Tehát én 3 óránként cserélek. Az első két napban meg 1 - 1,5 óránként.
7/9 anonim válasza:
hát én fogi gátlót szedek és gyenge a vérzésem ezért van hogy nekem este bent van és reggel veszem ki de akor is nehezen jön ki mert nem telik meg :S (este 8kor felhelyezem és 6kor le)
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és is használok mellé betétet és 2-3óránként cserélek
2009. jan. 20. 19:06
9/9 anonim válasza:
En minit hasznalok, de nem igazan eros a verzesem, igy eleg ha 6 orankent cserelem...miert vegyem ki ha megsincs telve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!