Szerinted hány évesen lenne helyes? (lent szempontok)
Tudom, elég buta kérdés.
- Először maszturbálni.
- Első barát. ( "pasi" )
- Első csók.
- első szex.
Szerintetek melyik életkor lenne a megfelelő?
Szerintem nem életkor kérdése, mert van aki akár 14 évesen is elég érett a szexhez, és van aki 20 évesen is hülye hozzá, de ha már nagyon akarod a számokat, akkor tessék:
maszti 14-15
barát 15-17
csók 15-17
szex 16-18
szerintem jó kérdés. Vagy is láthatom mások véleményét :)
Én így gondolom:
- 13 évesen
- 14 évesen ( ekkor már nekem is volt. De semmi komoly, csak randizgatás)
-akár 12 évesen.
- 17 évesen O.O
maszti: 11-12 ( abból baj nem származhat ha megismerjük a testünket)
pasi: 13-14
csók: 13-14
sex: 16-17
masztizni már 10-12 évesen szoktak a gyerekek, ezzel semmi gond nincs, nem ettől lesznek züllöttek vagy erkölcstelenek.
tiniszerelmem volt már 12 évesen, de kb csak a szájrapusziig jutottunk.
még 13 évesen is kicsit undinak találtam a csókot, aztán sikerült legyőznöm a kétkedéseket, és 14 évesen smároltam először.
a szex 17 éves koromban kezdődött.
szerintem a szexen kívül egyik sincs komolyabban korhoz kötve, már az ovisok is megpuszilják egymás száját :D
van aki már 16 évesen készen áll, valaki még 20 évesen se látta közelről a másik nem jeles képviselőit.
úgy kell nevelni a gyermeket, hogy akkor csinálja, amikor megérik rá, nem pedig akkor, amikor pár idióta haverja bemeséli neki, hogy ez 14 évesen normális dolog...
szerintem:
13-14
15 felett
14-15
16 felett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!